Концертите на Al Di Meola в София се отменят

15 ное 2013, 17:46 ч. 253 / 3 4
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Концертите на американският музикант Ал Ди Меола, които бяха планирани да се състоят на 25 и 26 ноември в столичния клуб Sofia Live club, се отменят поради здравословни причини на звездата. За съжаление, тежък вирус принуди изпълнителят и екипът му да прибегнат до крайни мерки. Това доведе до отмяната на 12 участия в това число и тези на българска територия. Сред отменените концерти на Меола са още датите в Румъния, Гърция, Словакия, Германия и Русия. Музикантът и групата му стигнаха до крайното решение след като музикантът получи усложняване на здравословното състояие.

   Организаторите от Simple Events гарантират на всеки почитател, закупил билет за едно от участията на американската звезда в София, пълна възвръщаемост на стойността след 25 ноември в централния офис на Ticketpro България, както и този в НДК. За всеки желаещ, е предвидена и опция за презаверяване на билета за нов за концерта на фънк гурутата Kool and The Gang на 20 януари в зала 1 на НДК. Билетите за януарското участие могат да бъдат както на същата стойност като закупените за Меола, така и да се комбинират в различните ценови категории за фънк легендите Kool and The Gang от 40 до 120 лева. Ако цената на закупения за Ал Ди Меола пропуск е по-голяма от този за Kool and The Gang разликата ще бъде възвърната на клиента. Същото важи и ако стойността на желания билет е по-голяма от тази за отменения концерт – тогава потребителите ще трябва единствено да доплатят разликата.
Al Di Meola


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.11.2013 12:32:10 отговори + 0 0
Тъй, тъй!
Може и нищо не можеш да направиш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2013 10:00:40 отговори + 0 0
Ко речииии? Че независимо от промоутъра, ако реши билетопродвача може да не връща пари ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2013 09:59:18 отговори + 0 0
Между другото, връщането на билетите все по-малко ще зависи от организаторите, тъй като пазарът на билети (продавачите) се монополизира и могат да си правят каквото искат, а организаторът нищо не може да направи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2013 20:46:18 отговори + 0 0
Good. Коректно разрешаване на въпроса с връщането и заменянето, от страна на Simple Events. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".