Костариканската траш метъл банда CHEMICIDE с концерт в София на 2 юни

1 мар 2023, 11:38 ч. 473 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Едни от най-ярките представители на новата вълна на траш метъла – Chemicide от Коста Рика пристигат за първия си концерт у нас

Chemicide имат издадени четири албума и един сингъл от 2011 г. насам и продължават да правят турнета по целия свят, което им помогна да се докажат в метъл общността. Групата е участвала в множество турнета в Колумбия, Мексико, Никарагуа, Канада и Европа, свирейки с големи групи като Toxic Holocaust, Cattle Decapitation, Jungle Rot, Saccage, Introtyl и др. Последният им албум е озаглавен “Common Sense” и е издаден през март, 2022 г. Той е включен в топ 10 на траш албумите на Metal Hammer UK на 2022 г. и се отличи като най-добрия албум на групата досега, като им помогна да достигнат до по-голяма аудитория по света и да вземат участия на няколко европейски и американски фестивала като Into the Grave и MetalDays. За повече от десетилетие Chemicide са продали над 10 000 копия в цял свят и това ги превърна в една от най-големите траш метъл групи в Латинска Америка и най-продаваната група в Коста Рика.

видео: https://www.youtube.com/watch?v=2J_i4jnXVtM

Концертът ще е на 2-ри юни в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Цени на билети и други групи ще обявим по-късно.

Очаквайте повече информация и следете събитието във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/3434578473525407/

 

още за:

Chemicide


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 2.03.2023 10:54:27 отговори + 2 0
Култова банда!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".