KISS обявиха последните два концерта в историята си

1 мар 2023, 16:46 ч. 1244 / 19 1
пред./следв.

   Американските рок легенди KISS наближават края на своето прощално турне "End of the Road". Световната обиколка бе прекъсната от пандемията от COVID-19, което ни попречи да гледаме групата за втори и последен път у нас.

   Краят на концертите бе отложен от 2021-ва за тази година. Вече е ясно кога и къде ще бъдат последните две шоута в историята на KISS. Те ще се състоят в "Madison Square Garden" в Ню Йорк на 1 и 2 декември.

   Все пак, бъдещето е отворено, а от доста време се обсъжда възможността след време KISS да съществуват без нито един от оригиналните си членове. Предстои да разберем дали това ще се случи. За българските фенове остава споменът от единственото им гостуване в страната ни - на 16 май 2008 г. в София.

 

kiss the last shows

още за:

Kiss


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dominici 2.03.2023 18:53:11 отговори + 1 0
Ей, евреите са си евреи. Ще лицензират всичко и ще пуснат едни 4 млади бичмета да свирят вместо тях. Да, няма да жулят по 1 милион на шоу, може би по 100 000 само, ама ... няма да правят по 30 концерта на година, а по 300 и толкова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".