LED ZEPPELIN на турне с вокалиста на ALTER BRIDGE?

8 окт 2008, 22:55 ч. 163 / 2 6
пред./следв.
Вокалистът на LED ZEPPELIN Robert Plant отрече всякакви спекулации около евентуално бъдещо реюниън турне на легендарната банда, но слуховете не спират. На дневен ред е вероятността останалите музиканти да свирят със заместник на Plant. Сега подробностите са от мениджъра на Dee Snider (TWISTED SISTER), който работи и с Robert Plant, като се предполага, че е разкрил неофициално нова информация. Jimmy Page, John Paul Jones и Jason Bonhman са уговорили певеца на ALTER BRIDGE Myles R. Kennedy да бъде в ролята на фронтмен на ZEPPELIN, ако титулярът продължи да отказва. Останалите музиканти са казали на Robert Plant, че са репетирали и са готови, а "на масата ги чакат куп пари". Ако до последния момент той не се присъедини към тях, те ще поемат на път с Kennedy.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.10.2008 14:04:44 отговори + 0 0
легенда, не легенда....на хората им с свири, изкарват им се пари от това, което са правили като млади. стига пудрата plant се е правил на ударен, а да хваща момчетата и да тръгва на турне. бил съм и на 2та му концерта, където той най-безсрамно си изпълняваше песните на zeppelin. легенда, ако въобще има такава са песните, а не групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 9.10.2008 12:18:25 отговори + 0 0
Ако това е вярно, цялата легенда около името Led Zeppelin заминава на вятъра. Ще бъде много жалко! Много искам да ги видя на живо, но предпочитам да си седят както досега и в никакъв случай да има такива разпокъсвания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 9.10.2008 00:08:49 отговори + 0 0
Не можаха да вземат мен А сега сериозно конкретният избор не ми харесва според мен няма по-подходящ избор от вокала на Kingdom Come, защото той както и цялата група са одрали кожата на Led Zep. Ето пример :
http://www.youtube.com/watch?v=SKJiVPt-KRQ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

buohio 8.10.2008 23:06:36 отговори + 0 0
какъв реюниън ще е това без плант Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angermeans 8.10.2008 23:06:16 отговори + 0 0
Alter Bridge са една от малкото нови рок банди, които правят истинска рок музика. Примерно ей това парче от новия им албум ме смазва:
http://www.youtube.com/watch?v=yz_j7nVCJJ0

Myles Kennedy е певец с уникално як глас, ама турне на Цепелин без Плант... :/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Alison Krauss 8.10.2008 22:59:11 отговори + 0 0
Who the f*** is Alter Bridge? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".