Легендите с два ексклузивни клубни концерта през февруари

8 яну 2016, 12:04 ч. 783 / 7 8
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

На 5 и 6 февруари супергрупата Легендите ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години в два ексклузивни концерта на сцената на столичния Sofia Live Club. Участието на Легендите идва само два месеца след края на първото им национално турне и концерта им в Зала 1 на НДК в София. Тогава залата беше разпродадена дни преди събитието и много от феновете не успяха да се сдобият с билети.

През февруари всички те ще могат да се срещнат с Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от Тангра в една по-интимна клубна атмосфера. Рокаджиите ще демонстрират музикалното си майсторство само за избрана публика от истински почитатели.

Сет листът на групата ще включва тоталните хитове като „Богатство“, „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другия“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Пак ще се прегърнем“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“, изпълнени в оригиналните им аранжименти.

Ако искате да станете част от незабравимото бутиково преживяване на клубните концерти на Легендите в София през февруари, вече може да си закупите билети в мрежата на Eventim. (купи билет онлайн)

Билетите на предварителна продажба са на цена от 40 лева.

 

Legendite_Poster

още за:

Легендите


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Краси 9.01.2016 20:31:42 отговори + 2 0
Чудно какво прави ТАЗИ новина в ТОЗИ сайт. Да очакваме ли информация за престоящи концерти на Нели Рангелова, Мими Иванова и дует Ритон?
А и 40 лв са абсурдна цена за феновете им - вече в пенсионна възраст, и с минимални пенсии поради липса на трудов стаж :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 9.01.2016 19:46:10 отговори + 0 2
Дони и Момчил не ги намесвайте - 1. Те са сътворили доста качествена музика, макар и да не е метъл ( за разлика от повечето т.нар Легенди и Формации. 2. Имаха единствени доблестна и смела гражданска позиция срещу мутрите по времето, когато всички ги беше шубе.. за разлика от тези "комерсиалки" ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вие 9.01.2016 08:14:39 отговори + 5 1
Само не мога да разбера господин Любо къде се бута или го бутат постоянно. Каква легенда е той, къф рокаджия е... Трагедия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бухал 9.01.2016 00:55:37 отговори + 5 1
Атаката на пенсиите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мони и Домчил 8.01.2016 18:04:14 отговори + 4 1
Къде е Дониимомчил - да не са го уволнили?!
Лечев също не го виждам?

Тия са мафия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бухал 9.01.2016 00:56:42 + 4 1
Това е друг соц пенсия проект... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мони и Домчил 9.01.2016 12:20:49 + 3 0
Чудно!
Две групи за Каварна са готови, значи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жладислав 8.01.2016 16:31:18 отговори + 7 2
Трябваше да се кръстят- Комунягите! "Не ве, "Легендите" са самите песни! Ни сме ний, както ни упрекват!" Всъщност все тая. Вижте резултатите от 30 годишното "творене" на "рок" историята на България и сами си направете заключенията! Гадни червени бабички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".