Лекарите са давали на Lemmy между 2 и 6 месеца живот след дигностицирането му с рак

31 дек 2015, 14:38 ч. 2352 / 7 10
пред./следв.

   Мениджърите на MOTORHEAD оповестиха официално информация за заболяването на Lemmy Kilmister, което доведе до смъртта му. Лекарите са го диагностицирали с остра и нелечима форма на рак на мозъка и врата на 26 декември, при което прогнозите са били, че музикантът ще живее още от два до шест месеца. За съжаление, той почина само две денонощия след това - на 28 декември - четири дни след 70-ия си рожден ден. Трудно можеше да изпратим отиващата си 2015 година с по-тъжна новина. Но, такъв е животът...

   Ето и последната известна снимка на Lemmy Kilmister. Тя е публикувана в "Twitter" от вокалиста Sebastian Bach и е направена 10 дни преди смъртта фронтмена на MOTORHEAD. На фотоса самият Bach е с маска на Lemmy.

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Горан 8.01.2016 12:09:20 отговори + 1 0
Не, не си е отишъл толкова бързо! Бил е болен от много време, но е диагностициран много късно, но няма голямо значение. И по-рано да го бяха открили абсолютно нищо нямаше да могат да направят, освен да го убият с химио терапия, а така Леми си беше Леми до последно, и си изнасяше концерти колкото можеше. Много голям! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgroker 1.01.2016 18:05:45 отговори + 7 0
Ужас, човека си беше отдавна болен, но явно докторите не са си свършили работата като хората, още преди 6 месеца, когато беше отменил концертите си в Германия мисля, още тогава го е имал, ама явно докторите не са могли да го открият тогава. На тази снимка просто изглежда ужасно, толкова изсъхнал, вече няма и позитивната му усмивка, ужас.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 2.01.2016 18:26:13 + 0 0
Съмнява ме, да не са му открили рак още при първите прегледи. По-скоро, или са го открили твърде късно / което е много малко вероятно, особено в наши дни, когато ракът се превърна в бич номер 1 за човечеството и изследвания се правят под път и над път/, или откривайки го, са разбрали, че формата на рак която има е такава, че и със лечение нищо не би се променило. Аз смятам, че Леми е знаел. Но, това вече няма значение. Лека му пръст на човека. All for you. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 31.12.2015 21:35:17 отговори + 12 0
На тази снимка Леми е...просто неузнаваем! От 100 километра си личи, че е неизлечимо болен. Та, той на снимката е кожа и кости! Много съжалявам, че Леми си отиде толкова бързо. Само преди около месец четох, че готви самостоятелен албум. С неговите си любими музики... Не, че той никога не е казвал без увъртания какво точно мисли за всички и всичко, но смятам, че имаше какво още да каже в соло албума си. Много ми е кофти че почина Леми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КОМИСАРА ТРАШЪР 31.12.2015 19:56:29 отговори + 3 1
Сбогом приятелю,ти оставаш най големия и непрежалим вечен ЛЕМИ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 31.12.2015 17:34:53 отговори + 4 1
Салвадор Дали, на Рок енд Рола ! R. I. P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хич 31.12.2015 15:34:50 отговори + 10 1
На тази снимка ми прилича на Стив Джобс в последните си дни... Как може толкова късно да му открият рака не знам.....

R.I.P. Лем!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 1.01.2016 14:49:54 + 1 0
Ако си истинси фен на Моторхед, няма как да не знаеш, че рака е последното нещо, от което Леми страдаше. Пиеше по бутилка Джак на закуска, дрога, диабет, операция на сърцето и това са само неща, за които аз знам, без да съм задълбавал. Та от толкова странични интоксикации на организма му, рака някак си е неизбежен, а и трудно откриваем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ник 1.01.2016 17:15:36 + 2 0
Без да съм истински фен помня, че наскоро имаше новини, че се отказал от уискито и го заменил с водка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 31.12.2015 14:57:35 отговори + 13 1
Щастливи хора са онези които са познавали Леми. Радвам се че успях да гледам MOTORHEAD от първия ред срещу Леми в Румъния през 2009 г. Леми ще живее вечно в сърцата ни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".