LINKIN PARK пуснаха "The Hunting Party" за прослушване в "iTunes"

10 юни 2014, 12:22 ч. 275 / 4 3
пред./следв.

   Новият студиен албум на LINKIN PARK, "The Hunting Party", ще излезе на 17 юни и е с участието на редица специални гости - рапъра Rakim, Tom Morello от RAGE AGAINST THE MACHINE, Page Hamilton от HELMET и Daron Malakian от SYSTEM OF A DOWN. Групата пусна цялата творба за прослушване в  "iTunes". За да я чуете, следвайте тази връзка

 

linkin-park-2014-the-hunting-party

още за:

Linkin Park


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sфас 10.06.2014 20:49:14 отговори + 0 1
Определено най-малоумният им албум. А Guilty All The Same и Wastelands са с еднаква мелодия на припева lmao Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 10.06.2014 14:01:43 отговори + 0 0
Доста ми харесва,усетиха се,че без китари не става.Само парчето с Том Морело не ми хареса,скучен инструментал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 10.06.2014 13:33:15 отговори + 1 0
Някой от тия, които са цъкнали палец надолу, направи ли си труда поне да го пусне? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".