Утре започва продажбата на билети за концерта на CONCRETE SUN

10 юни 2014, 15:28 ч. 279 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Точно шест дни след първия си концерт в България, сръбските южняшки метъли Concrete Sun ще излязат на Explosive Stage във втория ден на най-големия фестивал на Балканите EXIT. Това е поредното признание за бандата, чийто горещ, гаражен деветдесетарски звук им печели все повече фенове.

Чисто новият им втори албум "Eight" излезе извън родината им преди няколко месеца през лейбъла Miner Recordings, а на 5 юли Concrete Sun ще ударят за първи път в България, в B-Side на клуб Mixtape 5. Плакатът за събитието също е готов, а билети на цена 15 лева тръгват от утре (11 юни) в мрежата на Eventim. В деня на концерта и на входа на клуба ще струват 20 лева.

Скоро ще можем да съобщим и специалното участие от българска страна.

Concrete Sun са на сцена от 2009 и са една от най-бързо набиращите скорост сръбски групи. Дебютният им албум от 2011 "Sky Is High" им донесе серия позитивни ревюта в световния ъндърграунд и ги прати на сцената на фестивали като Exit и Sziget. Песните им са директни, рифови пестници, които напомнят за силните години на груув и садърн метъла от 90-те и банди като Down и Ugly Kid Joe. Вторият им албум "Eight" също получава силни отзиви и ще чуем сериозна част от него на живо и у нас.

 

concrete sun poster



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".