"Live from the Forum MMXVIII" на EAGLES излиза на 16 октомври

2 юли 2020, 12:27 ч. 831 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ESPN ще излъчат Eagles “Live from the Forum MMXVIII” в неделя вечерта

Концертът на живо и концертният филм улавят категоричното изпълнение от 26 песни, записани във Fabulous Forum през септември 2018 с първите записи на Eagles с Vince Gill и Deacon Frey

Налично на няколко аудио и видео формата от 16 октомври

ESPN ще излъчат концерта на Eagles “Live from The Forum MMXVIII” този уикенд. The Eagles прекараха по-голямата част от 2018 на дълго северноамериканско турне, което срещна Don Henley, Joe Walsh и Timothy B. Schmit с Vince Gill и Deacon Frey. Получавайки страхотни отзиви от фенове и критици, квинтетът пристигна във Forum в Лос Анджелис за три напълно разпродадени, възторжено приети концерта на 12, 14, и 15 септември. Открояващи се моменти от трите концерта сега са събрани в новия албум на живо от 26 песни и концертен филм, чиято премиера ще бъде по ESPN тази неделя, 5-и юли от 8 PM EDT / 5 PM PDT (3:00 ч. бел. прев.), представена от дългогодишния фен на Eagles, Chris Berman от ESPN.

“Музикалните и спортни фенове бяха изключени от събитията на живо за повече от три месеца. Премиерата на Live From The Forum MMXVIII, този уикенд по ESPN, е подаръкът на Eagles към феновете им“, каза дългогодишния мениджър наEagles, Irving Azoff.

Burke Magnus, изпълнителен вице президент програмиране и планиране, каза: “Това е уникална възможност за партньорство с една от най-великите банди на всички времена да се предостави на публиката ново и вълнуващо забавление. Вълнуваме се, че имаме възможността да покажем това значимо събитие от.”

Live From The Forum MMXVIII, продукция на Scheme Engine, режисирана от Nick Wickham, е записана на 14 4K камери. Ще бъде налична на 16 октомври чрез Rhino в няколко аудио и видео формата, включително Blu-ray, CD, плоча и стрийминг. Страхотно делукс издание също ще бъде достъпно. Всички заглавия могат да бъдат предварително поръчани на www.eagles.com и www.rhino.com. Улавят се категорични изпълнения на живо на най-известните хитове на бандата (“Hotel California,” “Take It Easy,” “Life In The Fast Lane,” “Desperado”) и любими парчета (“Ol’ 55, “Those Shoes”), заедно с някои от най-големите соло хитове на индивидуалните членове (“Boys Of Summer” на Henley, “Rocky Mountain Way” на Walsh и “Don’t Let Our Love Start Slippin’ Away” на Gill).

В странната рок сцена днес Eagles пазят апел, който минава през поколения и жанр, циментирайки ролята на бандата като постоянни музикални икони. Като най-продаваната американска банда на ’70-те и едни от най-продаваните изпълнители на всички времена, the Eagles са продали повече от 150 милиона албума по света, отбелязаха шест #1 албума и оглавиха класациите за сингли пет пъти. Their Greatest Hits 1971-1975 и Hotel California са #1 и #3 са най-продаваните албуми на бандата за всички времена, платинено сертифицирани 38 и съответно 26 пъти. Печелили са често награди Grammy®, включени са в Rock & Залата на славата през 1998 г. през първата им година на избиране и получиха отличието Kennedy Center Honors през 2016 за принос към американската култура.

 

още за:

Eagles


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".