JFT и DUMBFOUND свирят в "Metal Fabrica" на 3 юли

2 юли 2020, 11:51 ч. 537 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На третата вечер от поредицата „Метъл Фабрика“ на 3 юли ще гостуват бадите JFT и Dumbfound. Специално включване ще направят и PSMK

На 3 юли /петък/ като част от събитията под шапката „Метъл Фабрика“ ще свирят JFT и Dumbfound. И двете банди са от ново поколение – свежи, със собствен стил и виждане за сливането на стиловете в музиката. Звучат модерно и свирят за забавление.
Вече не им се седи на тихо, искат да ви срещнат и са подготвили специални сетове. И двете групи работят по нови албуми и това означава, че на представянето им този пвтък ще чуем нови парчета още преди да са издадени.

JFT имат разчупен стил - смесват пънк, хардккор и рап. Запознайте се с музиката им на профила им в spotify (https://open.spotify.com/artist/0TGlVxXaTIn7Zjp9gGbhWr) и имайте на-ум, че те я правят „не заради славата и каквото и да било, а заради взаимоотношенията с хората“ сиреч намират смисъл в съществуването на бандата най-вече в свиренето на жи-во.

Алтернативните Dumbfound също интегрират елементи от различни стилове в музиката си – ню метъл, гръндж, пост-рок... и залагат на грууви мелодии и на визиите. Както самите те казват: „Крайната цел е пълно аудио-визуално потапяне на сетивата в обширния вътре-шен свят на Dumbfound, привидно осеян с противоречия, но в основата си обединен от движещата сила на по детски чистата идея - да се изразяваме без задръжки.“ Можете да чуете дебютния им албум „Eat“ от 2017г. във всички стрийминг платформи.

Билети Ранно Пиле 10лв.
Стандартни Билети 12лв.
Билети онлайн: https://bit.ly/MetalFactory03July

Метъл Фабрика се провежда на открито в двора на Фабрика 126 и се провежда при стриктно спазване на разпоредбите и ви съветваме да закупите билетите си навреме.

Метъл Фабриката отваря врати в 19.00ч. След приключването на сетовете на изпълнителите, програмата продължава с обилно количество метъл музика до сутринта. „Фабрика 126“ се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26. „Фабрика126“ предлага градина, скътана в зеленина; ново-изградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".