"Live Nation" купиха контролния пакет на фестивала "Sweden Rock"

22 ное 2016, 23:11 ч. 860 / 6 0
пред./следв.

   "Live Nation Entertainment" обявиха, че са придобили контролния пакет от дяловете на "Sweden Rock" - един от най-старите и успешни фестивали в Швеция. Ръководният екип на събитието ще остане същият и ще продължи да менажира, контролира и продуцира фестивала, но вече разполагайки с ресурсите на "Live Nation"

   С тази сделка "Live Nation" притежават вече шест фестивала в Швеция, като единствен с рок насоченост е новопридобитият. Международната промоутърска компания има най-голямото фестивално портфолио в световен мащаб с над 80 събития, включително "Lollapalooza", "Bonnaroo", "Reading", "Leeds", "Rock Werchter" и мн. др. "Live Nation" организират и промотират и самостоятелни турнета на различни изпълнители. В България основен техен представител са "Sofia Music Enterprises".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".