MOTLEY CRUE, BLUE OYSTER CULT и DIMMU BORGIR са сред първите участници на фестивала "Sweden Rock 2012"

25 окт 2011, 09:33 ч. 298 / 5 0
пред./следв.
Поредният летен фестивал, за който бяха обявени първите подробности за 2012-а година е "Sweden Rock". Той ще се проведе между 6 и 12 юни, а на сцените в Сьолвесборг, Швеция ще се изявяват MOTLEY CRUE, BLUE OYSTER CULT, DIMMU BORGIR, EDGUY, GAMMA RAY, DANKO JONES и PENTAGRAM. Билетите за събитието вече са в продажба на цени 2290 шведски крони (251 евро) за три дни и 2390 шведски крони (262 евро) за четири дни.
   Вече може да научавате актуални подробности за този и други европейски фестивали през следващата година нашия Фестивален гид.

още за:

Sweden Rock


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".