"Sweden Rock Symphony Orchestra" ще се изяви в рамките на едноименния фестивал на 10 юни

24 мар 2017, 09:55 ч. 1261 / 8 4
пред./следв.

   Само в една вечер - 10 юни, в рамките на фестивала "Sweden Rock 2017", ще бъде изнесен уникалният спектакъл "Sweden Rock Symphony Orchestra". Той ще събере на сцената симфоничен оркестър и хор от 48 души, рок група и шест гост-вокалисти. Диригент е Ulf Wadenbrandt, а имената на певците са повече от добре известни - Dan McCafferty (екс-NAZARETH), Tarja Turunen (екс-NIGHTWISH), Joacim Cans (HAMMERFALL), John Lawton (екс-URIAH HEEP), Peter Tagtgren (PAIN, HYPOCRISY) и Joe Lynn Turner (екс-RAINBOW/DEEP PURPLE/Yngwie Malmsteen). Те ще изпълнят кавъри на известни хард рок и метъл песни "по начин, по който не сте ги чували никога".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 29.03.2017 21:43:30 отговори + 0 0
Добре, че е Пешо да отсрамва, иначе щеше да е съвсем Таря и старите тенори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 24.03.2017 11:29:31 отговори + 3 0
Страхотно ще бъде. Дано да го излъчат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 24.03.2017 11:01:04 отговори + 3 1
да, четеме и виждаме, че ще се представи нещо старо в хубава опаковка....а у нас какво се представя? нима според теб е същото? не мисля....поне смок на дървото ще има със сигурност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да четат хейтърчетата 24.03.2017 10:50:38 отговори + 5 3
За всички,които постоянно реват колко често идват в нашата страна Tarja, Lawton,Turner - Да четат ,четат и пак да четат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".