Luka от 2CELLOS идва с приятелка в София

14 юни 2017, 11:01 ч. 1028 / 14 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


Сексапилните Лука Сулич и Степан Хаузер от най-успешното инструментално дуо на нашето време 2CELLOS са сред най-желаните ергени в музикалния бизнес и ежедневно получават стотици покани за срещи. Двамата красавци от Хърватска твърдят, че са решили да се отдадат на музикалната си кариера и са оставили любовта на заден план.

„Аз съм влюбен постоянно във всички жени. Не мога да се огранича само с една“, шегува се Степан. За разлика от него, Лука май ще се окаже обвързан с чаровна блондинка. Преди месец той си публикува селфи с нея на официалната си Фейсбук страница и единственото, което написа под снимката е „Вълшебно тайно място“.
Хора от обкръжението на Сулич издават, че в момента той е много влюбен в приятелката си, но не иска да издава все още самоличността й. Красавицата пътува навсякъде със своя избраник, но двамата не афишират връзката си. С любимата си челистът ще пристигне и у нас за грандиозния концерт на 2CELLOS на 4 декември в зала „Арена Армеец“.

Спектакълът е в подкрепа на последия албум на 2CELLOS - Score, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали, но представени в нови аранжименти за виолончело и оркестър. 2CELLOS ще чуем на живо на 4 декември 2017 в зала „Арена Аремеец“.

Билети за концерта, част от световното турне на талантивите музканти може закупите в касите на Easypay, Epaygo.bg, OMV, The Mall и Eventim.bg на цена от 50 до 110 лв. [поръчай онлайн]

 

още за:

2CellosLuka Sulic


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 14.06.2017 11:18:43 отговори + 5 2
Хипер излишното прес съобщение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

неразбирач 14.06.2017 11:31:39 + 3 2
А предното /за Назарет/ нужно ли е на някой? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 14.06.2017 11:38:05 + 5 0
Не съм го чел. Няма Dan - няма Nazareth. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".