Македонският китарист Влатко Стефановски прави световна премиера на новия си албум в България

18 окт 2013, 16:20 ч. 380 / 6 2
пред./следв.
На 28 ноември в "Sofia Live Club" ще се състои световната премиера на новия албум на Влатко Стефановски "Seir". Триото на Влатко включва още Джоле Максимовски (бас) и Дино Милосавлевич (барабани), с които Стефановски вече е гостувал у нас. Той е лидер и на европейския китарен проект KINGS OF STRINGS, с който обиколи Европа през тази година, а турнето пожъна голям успех. Билетите за шоуто на 28 ноември се разпространяват чрез мрежата на "Eventim" на цена от 15 лв. В деня на събитието, на входа на клуба, цената им ще бъде 20 лв.
vlatko stefanovski


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


insider 19.10.2013 08:29:00 отговори + 0 0
Уникален китарист! Жалко, че няма да мога да посетя събитието Не ми се бие път до София вече само за един концерт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грах 18.10.2013 16:58:42 отговори + 0 0
"световна премиера за България" ?!?!? Ако е за България означава, че не е световна. Или някой ПР не е мислил дали нещо е вярно или просто е казано по начин, по който не се разбира какво се има предвид. И в двата случая минус точки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".