Max Cavalera казва, че Jonathan Davis се държи "детински", твърдейки че SEPULTURA са "окрали" KORN с "Roots"

31 окт 2016, 18:11 ч. 1071 / 8 3
пред./следв.

   В началото на месеца вокалистът на KORN Jonathan Davis заяви, че преди 20 години е мислел, че албумът на SEPULTURA "Roots" е "безочлива имитация" на музиката на KORN. Певецът е приел това и като голям комплимент, но и като нещо, с което трудно се е примирил. Davis е обвинявал и продуцента Ross Robinson, който е "взел звука на KORN и го е дал на SEPULTURA". Вокалистът е успял да превъзмогне "кражбата", тъй като бразилците са едно от основните вдъхновения на бейкърсфилдската петорка.

   Няколко дни по-късно Igor Cavalera призна, че KORN са повлияли на SEPULTURA за "Roots", но и каза, че в албума има много повече идеи и музика от просто наподобяване на друга банда.

   Сега обаче по-големият брат и бивш фронтмен на SEPULTURA Max Cavalera коментира твърдението на Davis съвсем противоположно. Според Max, KORN не са единствената причина бразилците да изберат Robinson за продуцент на творбата. Cavalera дори не е харесвал особено техния звук, дори басът му е звучал "ужасно". За сметка на това, Ross е продуцирал демо на FEAR FACTORY и песен на DEFTONES, които Max наистина е харесал. Освен това, в "Roots" има "много неща, които KORN нямат". Накрая бразилецът заключава, че Davis се държи "детински", отправяйки подобни обвинения.

   Интересно е, че Jonathan е един от гост-музикантите в "Roots" - в песента "Lookaway", заедно с Mike Patton от FAITH NO MORE.

   Българската публика ще има възможност да присъства на изпълнение на живо на класиката "Roots" след две седмици - на 15 ноември, когато братята Max и Igor Cavalera ще гостуват в София.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Красимир Кънев 31.10.2016 21:49:59 отговори + 3 5
Макс е мингян, а мингяните крадат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 31.10.2016 19:36:09 отговори + 6 7
"Не сме крали от KOЯN.... крахме от Deftones" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebulba 31.10.2016 18:23:28 отговори + 4 11
Истината боли! Нали Макс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".