Третият албум на EUFOBIA е вече на музикалния пазар

31 окт 2016, 20:09 ч. 760 / 7 1
пред./следв.

   Третият, едноименен албум на EUFOBIA е официално издаден от Музикална компания "Wizard" и готов за разпространение в целия свят.

   Дискът е записан от Десислав Велчев в студио "Desound" и смесен от Петър "Пепиньо" Братанов в "Pepinio Records Studio". Дизайнът на обложката, клиповете към песните "Hater" и "Liquid of Creation", както и цялостната визуална концепция са създадени от талантливия български графичен дизайнер Val Volegna.

   Албумът може да бъде поръчан от уебстраницата на лейбъла  www.wizard.bg, както и от други музикални/онлайн магазини. По-долу може да видите отново траклиста, видеоклипа "Hater", както и цялата обложка:

01. Graveyard
02. Hater
03. Liquid Of Creation
04. Devotion
05. Fat Sack Of Shit
06. Unspoken
07. Lust
08. Scarecrow
09. Cyber Pervert
10. Tears Of Defloration

 

 

още за:

Eufobia


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mengele/FBI 31.10.2016 20:59:37 отговори + 9 2
Браво на Val за идеално свършената работа...Отново... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".