MAZE представиха дебютния си албум "Cell 7034" със запомнящ се концерт

19 апр 2011, 14:34 ч. 414 / 7 4
пред./следв.
На 16 април, с грандиозно шоу в клуб "R.B.F.", група MAZE представи диска "Cell 7034". Дебютниян албум на групата се състои от 10 песни сред които "The Cube", "No name", "For Myself", "Delete" и предстоящият сингъл "Everything Ours". Музикалната концепция в парчета от албум е изградена върху невероятно добра комбинация от нюметъл, подплътен с мелодичност, дръзки вокали, динамика и изразено клавирно присъствие. Албумът отразява най-добре разнообразието от вкусове и усещания, които водят групата – разбиване на ограниченията и щурмуване на нови музикални хоризонти. За радост на публиката, групата свири близо два часа, като покани на сцената и Тодор Първанов от UNREAL, с който накараха близо 200 човек а да пеят и скачат на хитовия "One step closer". Така от впечатляващата интродукция и мощния саунд на "The Cube" през нежните балади като "Shattered Dreams" и "Talk" до разтърсващите "Doze" и "Bloody Dew", групата успя да взриви публиката с емоция и неометъл заряд, отдавайки респект и към хитовете на групите, оказали най-голямо влияние върху творчеството на MAZE досега, а именно банди като PAPA ROACH, DROWNING POOL, KORN, STATIC-X и LINKIN PARK. Краят на концерта бе отбелязан с предстоящият трети сингъл за групата "Everything Ours".

още за:

Maze


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trainee 20.04.2011 11:41:24 отговори + 0 0
Много се бяха постарали. Беше просто великолепно. Браво MAZE! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2011 19:48:21 отговори + 0 0
А видео то събитието има ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко 19.04.2011 15:23:08 отговори + 0 0
Жесток концерт!!! Звук, сценично поведение, всичко. Дано повече БГ банди да правят такива изяви!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exilus 19.04.2011 14:39:20 отговори + 0 0
Еееех, беше върховнооо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".