Мечтаете ли да се качите на сцената на "EXIT"? Вижте как може да стане това

1 май 2012, 15:34 ч. 200 / 4 4
пред./следв.
Сръбският фестивал "EXIT" стартира своя конкурс "Play @ Exit"! Това е златен шанс за изпълнители, банди и диджеи от цял свят да представят най-добрите си парчета пред публика от подобен мащаб, да се качат на "EXIT"-сцените и да бъдат забелязани от световни мениджъри, музикални продуценти и медии. Конкурсът започва тази седмица и ще продължи до 21 май. Всеки, който желае да се запише за участие, може да го направи на www.exitmusic.rs. Всичко, което трябва да направите е да създадете профил и да попълните формуляра за участие в конкурса. Тези, които вече имат регистрация трябва просто да се логнат в системата и да отворят връзката "Apply for 2012". Подробна информация, инструкции и условия за участие можете да намерите на www.exitmusic.rs. Най-добрите кандидати се избират след сериозна селекция от екип професионалисти от "EXIT", с помощта на медиините ни партнъори и разбира се – публиката. Изпълнителите с най-много харесвания от феновете ще имат по-голям шанс за участие на фестивала. "Play @ Exit" се извършва благодарение съдействието на музикалната онлайн платформа "Soundcloud". След като изпълнителите попълнят формуляра, ще имат възможността да създадат линк към плейлист или музикален сет от профила си в "Soundcloud". Това не е задължително условие за участие в самия конкурс, но би помогнало с промотирането на всички изпълнители.

   Миналата година близо 950 изпълнители заявиха желанието си да участват на фестивала. Най-добрите от тях се качиха на сцената "Exit Music Live", а други получиха златен шанс на легендарните "Fusion" и "Explosive Stage". Резултатите от тазгодишния конкурс ще бъдат обявени на 12 юни. Exit фестивала ще започне на 12 юли четвъртък и ще продължи до 15 юли неделя 2012.
EXIT Fest

още за:

Exit FestExit


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боби 4.05.2012 15:38:50 отговори + 0 0
А къде се намира този фестивал ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Овчар 2.05.2012 08:40:10 отговори + 0 0
този фест ми блъска малко на Спирита! не ме радва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2012 04:39:00 отговори + 0 0
И след като свириш те пращат в къмпинга ! хах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.05.2012 15:48:16 отговори + 0 0
не мечтаем, но със сигурност вече ще има поне 100 кандидата най-малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".