MELECHESH работят усилено по нов албум

17 фев 2009, 15:24 ч. 213 / 6 4
пред./следв.
"Месопотамските блек/траш" метъли MELECHESH пишат усилено материал за следващия си, пети студиен албум, който ще е и първи за "Nuclear Blast Records". Готови са демо версиите на три песни, още няколко са в процес на оформяне. Все още не е ясно кога групата ще започне записи за предстоящата творба, като най-рано това ще се случи през есента на тази година.

още за:

Melechesh


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 18.02.2009 00:29:40 отговори + 0 0
ТАМ ЖИВЕЯТ НО СА АРАБЕСКИ СПОРЕД ТОВА КОЕТО СЪМ ЧЕЛ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aura Noir 17.02.2009 23:42:41 отговори + 0 0
ми в метал архивите пи6е 4е са от Израел Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Purifier of the Star 17.02.2009 20:32:41 отговори + 0 0
Currently the band is comprised of three ethnicities, none of them of Israeli (whether Jewish or Arab) origin:[1] Armenian/Assyrian (Ashmedi), Assyrian (Moloch), Dutch (Xul)

Къде видя че са евреи бе идиот !!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.02.2009 16:54:20 отговори + 0 0
"Месопотамските" а бе направо ви кажете че са еврей.Иаче не са лоши,ще хи чуем като излезе албумеца някога .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".