Метадон и успокоителни може да са убили Mike Starr

10 мар 2011, 08:56 ч. 517 / 8 4
пред./следв.
Според съквартиранта на бившия басист на ALICE IN CHAINS Mike Starr, който бе намерен мъртъв в дома си на 8 март, в последно време музикантът е бил на метадоново лечение, за да се освободи от наркотичната си зависимост. След ареста му миналия месец Starr е взимал и различни успокоителни, за да се пребори с пристъпите на безпокойство, които са го тормозели. Няколко часа преди смъртта си Mike е смесил "коктейл" от метадон и успокоителни, които може да са довели до трагичната му кончина. Дали това е така ще се установи от аутопсията и токсикологичните тестове, но резултатите от последните могат да се забавят повече от месец. Същевременно голям брой музиканти и бившите колеги на Mike Starr от ALICE IN CHAINS изразиха почитта си към него в специални изявления.

още за:

Mike Starr


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.03.2011 18:48:23 отговори + 0 0
Тъжно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 21:42:07 отговори + 0 0
не е място за такива шеги ама аз прочетох

Мастодон и успокоителни може да са убили Майк Стар
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 20:40:46 отговори + 0 0
"Метадон и успокоителни може да са убили Mike Starr" неее едва ли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mr Mackey 10.03.2011 09:11:04 отговори + 0 0
Drugs are bad, mkay? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".