Милена преполови турнето си

11 май 2010, 18:14 ч. 343 / 6 0
пред./следв.
Милена Славова е в средата на своето акустично турне в различни градове на България. То преминава при очакван успех и приключва в края на тази седмица с три поредни концерта. Рок-дамата предприе, с подкрепата на "Туборг", "Джак Даниелс" и "Строежа", седемдневна обиколка из клубовете в София, Габрово, Варна, Велико Търново, както и тези, които предстоят, в Стара Загора, Бургас и Сливен. Повечето от тези места тя не бе посещавала от години и очаквано я посрещнаха пълни клубове и ентусиазирана публика. Милена е в компанията на китариста и изпълнител Данчо Лазаров, като двамата представят един много специален сет. Концертите са с обща продължителност почти два часа и протичат на две части. Първата определено е по-баладична, включваща изпълненията на песни като "Сън", "Защо?", "Истина", "Робърт", "Да закърпим небето", в добавка "Ала-Бала" на Ревю, няколко емблематични кавъра и песни от периода й в Англия. Втората част на сета е изключително динамична - "Ха-ха", "Охолен живот", "Месо", "Неам нерви", "Така", "Ад", по-новите "Чворолино" и "Куклата Мици". Дуото се впуска и в интригуващи импровизации, обръщане на значимо внимание на сериозните имена в българската музика, също класики на Тина Търнър, Сам Браун, Елвис Пресли, Рики Нелсън, като всичко това се случва в един приятелски контакт с публиката. Живите изпълнения на Милена Славова и Данчо Лазаров продължават тази седмица в Стара Загора, Бургас и Сливен.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".