Милена с ново клубно турне между 5-12 ноември

3 ное 2010, 18:52 ч. 367 / 6 7
пред./следв.
За втори път тази година Милена Славова се впуска в серия от клубни концерти. Обиколката включва пет акустични лайва между 5-13 ноември в Стара Загора ("Jam"), Бургас ("Bizarre"), Велико Търново ("Melon"), Варна ("O'Neills Irish Pub") и един специален концерт в София. Начинанието е подкрепено от "Jack Daniel's" и "Строежа". Акцентът, който личи в тези участия на Милена, е максималната близост с публиката - такаква, каквато само клубната атмосфера и акустичните инструменти могат да дадат. Подобно на предизвикалото силни отзиви пролетно турне, Милена и този път е в компанията на китариста и изпълнител Данчо Лазаров, с който двамата представят един много специален сет. Концертите са с обща продължителност почти два часа, включващи изпълненията на песни като "Ха-ха", "Охолен живот", "Месо", "Неам нерви", "Ала-Бала", "Така", "Ад", "Сън", "Защо?", "Истина", "Робърт", "Да закърпим небето", по-новите "Чворолино" и "Куклата Мици", в добавка няколко емблематични кавъра и песни от периода й в Англия. Дуото се впуска и в интригуващи импровизации, обръщане на значимо внимание на сериозните имена в българската музика, също класики на Тина Търнър, Сам Браун, Елвис Пресли, Рики Нелсън. Билетите са със средна цена от 9 лв. и се продават на място, като единствено за концерта на 11 ноември в "Строежа" те могат да бъдат закупени предварително в мрежата на "Ticketstream". Информация за отделните събития ще намерите на плаката по-долу:


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


yourkiller 4.11.2010 10:48:22 отговори + 0 0
1. life - съществително - означава "живот" - произнася се /лайф/
2. live - глагол - означава "живея" - произнася се /лив/
3. live - прилагателно - означава "на живо" - произнася се /лайВ/

в случая е 3. ...

УСПЕХ НА ТУРНЕТО!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2010 08:44:54 отговори + 0 0
то и на плаката пише LIVE TOUR
това как се чете? Лайф тоур?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2010 08:05:12 отговори + 0 0
LIFE
[laif] 1. живот

Concert
From Wikipedia, the free encyclopedia
(Redirected from Live music)
A concert is a live performance (typically of music) before an audience.


някой май е бягал от час :ДДД
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2010 08:00:06 отговори + 0 0
идеално за новината,ама не и за лайВа :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 3.11.2010 23:55:44 отговори + 0 0
Определено новина, която май няма да ми позволи да мигна още поне няколко часа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.11.2010 21:44:34 отговори + 0 0
Ако случайно някой от Черно фередже случайно чете тук , да казва - вие във Варна кога ? Питам ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.11.2010 19:13:41 отговори + 0 0
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa черно фередже и милена аааааааааааааааааааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".