Милена Славова се завръща на голяма сцена

2 фев 2008, 10:18 ч. 671 / 9 16
пред./следв.
Млади български рок банди ще излязат на една сцена с вече утвърдени групи като КОНКУРЕНТ и изпълнителката Милена Славова. Концертът ще се състои в столичната зала "Христо Ботев" на 28 февруари. В събитието ще вземат участие и бандите RAMPART и FALLEN ANGELS - финалисти от рок-конкурса, провел се в клуб "Маската" до ноември 2007 г., както и група PROGRESION.

Източник: Avtora.com


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rising 13.02.2008 00:01:23 отговори + 0 0
Хора, защо не отидем, да видим кое на какво ниво е, след което да коментираме кое как е станало?
Аз така ще направя , защото идеята ми харесва. Въобще не ме интересува кой какъв е. Важното е ,че участниците ме кефат, фестивала ми се струва да е готин . . . Пък и само за някакви кирливи 6 лева! Та толкова се плаща в клуб за вход! Дори всичко да е под всякаква критика , според мен си заслужава . . .
Да не говорим ,че се чуват много хубави неща. Очаква се това да е наистина яко събитие.До колко точно мога да разбера само ,ако съм там и видя за какво става на въпрос
Rock On!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доброжелател 10.02.2008 13:05:58 отговори + 0 0
Оставете я Милена. Кощунство е да се говори лошо за нея. Виж Конкурент и Рампарт ги плюйте колкото искате. Това, заради което няма да отида аз е организацията. Катрин мюзик- ако познавахте тази ***** щяхте да знаете, че вече концерта предварително е обречен на провал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 4.02.2008 21:12:52 отговори + 0 0
fallen angels са номер едно на живо дръпнете си демотата от сайта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2008 20:28:39 отговори + 0 0
Как може да говорите така за Милена ? Та и за събитието , аз разбирам,че това си е ваше мнение , но . . . Само искам да кажа нещо : В България рок така или иначе няма , защо да не се опитаме да подкрепим това , което имаме , за да може да бъде развито и да го има и за напред?!?
Или не , то по-добре е да серем на всичко ! И само да се оплакваме . . .
Аз съм там ! И ще подкрепя това , което все пак го има като рок в България ! И ще го подкрепям винаги!
Колкото да разните соц истории . . . Това са пълни глупости ! Милена е олицетворение на новото време! И има невероятни песни , които ще живеят още много време! Пък и подкрепи идеята на фестивала : да се помогне на младите. Това не е признак за надутост и т.н. За разлика обаче от други наши БГ величия , които забиват пирон след пирон в историята на музиката в България въобще . . . Милена е най-оригиналното ни име ! Който иска да го цени . . . който не , да прави каквото му е кеф и така . . .
Това беше от мен , благодаря ви за вниманието !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2008 12:18:52 отговори + 0 0
@Razor:
Бе то добре, че не го представя като Сър Емо Ковърдейл. ХА-ХА-ХА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stanislav 4.02.2008 07:25:54 отговори + 0 0
Милена не е само "име".Тя е от малкото БГ изпълнители със собствен стил,смислени текстове...Не се сещам за друг,може би Остава донякъдемерадват толкова много.Лошото е че не твори...То май мързела (и разединението)са национални черти...или липса на вдъхновение?незнам каква е причината...Липсата на "охолен живот"?И все пак се надявам нещо да стане-далеч от задимените клубове(колкото и яко да е там),нещо което да ни прави щастливи и горди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Starchild 2.02.2008 23:51:04 отговори + 0 0
Мисля, че ще се получи добър концерт. Аз съм един от "младите", които все още слушат такава музика, и не смятам, че съм единствен. Може Конкурент и Милена да не са популярни колкото (примерно) Каризма, но имат стойностни песни. Много от тях са класики на българския рок, и дори само заради тях ще си струва да се "уважи" мероприятието. За Конкурент съм съгласен, че се имат за повече от това, което реално са. Но за Милена не съм съгласен - никога не е претендирала, че е голяма рок звезда или нещо подобно. По празниците отидох на едно нейно unplugged концертче във Fans, и беше супер! Отидох да я попитам за CD-та, и беше много земна и усмихната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Razor 2.02.2008 23:42:12 отговори + 0 0
sluchvalo li vi se e naposleduk da gledate Konkurent na jivo? V niakoi klub na jivo naprimer.
Napravilo li vi e vpechtlenie che Emo biva predstavian ot basista na grupata kato :
" Sir Emo Anchev" ?!
O Sankta Simplicitas....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2008 19:10:35 отговори + 0 0
за конкурент съм съгласен,че всичко на всичко имат една известна песен,а за милена отдавна не се е явявала на сцена,така че чак когато видим как се е справила тогава за нея ще говорим дали е поредната БГ изпълнител разчиташ на стари лаври Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Спиро 2.02.2008 18:03:58 отговори + 0 0
Намирисва ми малко от онзи соц,който имаше в края на осемдесетте години на миналият век ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EMPEROR 2.02.2008 16:24:50 отговори + 0 0
Милена е суперВинаги съм я харесвал.Иначе Конкурент са повече от жалки.Радвам се за Миленчето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 2.02.2008 15:45:22 отговори + 0 1
Честно казано,за пръв път чувам че Конкурент били вече утвърдени на голяма сцена-къде у Каспичан ли?Да ме прощавате,ама тея никога не са били група,а утвърдена-леле майко....неам думи!Миленчето пак по-бива,преко сили казано.Тя поне е изпяла неща,които много хора помнят.Нея обаче и Конкурент,едва ли някой си спомня,освен ако не им ги наврат пред очите.Та смятам,с въпросната проява,двете утвърдени имена на голяма сцена търсят отчайващо начин да се поотупат от забвението и белким изкарат некоя кинта от ИМЕНАТА които имат.Никой от младите не слуша такава музика вече,а и рокът който свирят далече се отличава от ония осемдесеттарски особенно в БГ изсвирен рок!Предполагам,че ДВЕТЕ ИМЕНА ще са жалка картинка покрай малките там!Ше падне смех!Ама ней се-нека си мислят,каквото си представят че са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MartinOwaR 2.02.2008 13:05:53 отговори + 0 0
Супер, за Милена! Няколко пъти я гледах във Фенс, прекрасни концерти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2008 11:54:10 отговори + 0 0
тя никога не е била на голямата сцена, че да се завръща хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 2.02.2008 11:30:18 отговори + 0 1
ужаст направо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


-- 2.02.2008 11:19:57 отговори + 0 1
Ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".