Мистериозният сайт на GUNS N' ROSES, свързан с "Appetite for Destruction", ще разкрие тайната си в петък

2 май 2018, 08:23 ч. 1134 / 3 7
пред./следв.

   Вчера ви съобщихме, че в английската столица Лондон е забелязан мистериозен билборд, на който стилизирано са изобразени образите на петимата музиканти от класическия състав на GUNS N' ROSES от времето на легендарния албум "Appetite for Destruction".

   В Мрежата се появи и сайтът GNR.fm, на който може да се види посланието "Destruction Is Coming". Той е регистриран от лейбъла на групата "Universal Music", което предизвиква предположението, че се подготвя преиздание на творбата, която навърши 30 години през 2017-а.

   Другото предположение обаче е много по-интересно за феновете. То е свързано с версията, че става дума за пълен реюниън на GUNS N' ROSES в класическия им състав - Slash, Axl Rose, Duff McKaganSteven Adler и Izzy Stradlin. Последните двама не участват турнетата на групата през последните две години. Тази версия се подсилва от картата на света, която е фон на сайта, и на която са отбелязани градове само в определени държави. 

   На страницата вече е разположен и брояч, който отмерва оставащите дни и часове до петък сутринта 7:00 ч. (българско време). След по-малко от две денонощия ще знаем точно какъв анонс имат да направят GUNS N' ROSES. В разписанието им през юни има кратка обиколка на Европа, но след това няма никакви други насрочени дати за концерти.

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


даскал 2.05.2018 14:46:14 отговори + 3 2
Ако точките са градове за концерти - гледайте какво става в Япония.
Но е логично, там има луди фенове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 2.05.2018 14:40:28 отговори + 7 1
Дано и нашата ш****а държава светне на картата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 2.05.2018 14:09:11 отговори + 3 2
А може пък да е турне, на което изпълняват целия албум но в сегашния състав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.05.2018 11:18:36 отговори + 2 2
Дали всички са в кондиция да се справят?
Дано.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

млад кокос 2.05.2018 10:28:55 отговори + 6 4
GnR в класическия състав трябва да се видят вече. Като гледам май в Япония ще ми е най-лесно да отида. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Онуфри 2.05.2018 12:53:53 + 3 9
Ще идеш оттатък Япония ..цървулкьо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

млад кокос 4.05.2018 10:56:48 + 0 0
Ти моите финанси не ги мисли. **************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".