Младите рокаджии PSS представят ново видео с безплатен концерт

18 фев 2014, 12:48 ч. 388 / 9 4
пред./следв.
На 18 февруари (вторник) от 18:30 ч. в "Studio 5", София младата българска група PSS ще представи новото си видео към песента "Мечта". Промоцията ще продължи със специален безплатен концерт, включващ избрани авторски парчета. Музика на "Мечта" е композирана от китариста на групата -  Василен Вълчанов-Лени, а текстът е на вокалистката  - Сандра Петрова. Моменти от позитивния и забавен снимачен процес на видеото към песента ще бъдат излъчени в специалния мейкинг филм, който ще се прожектира по време на събитието. PSS вече са осъществили няколко турнета на Балканите и в България. Те определят музиката си като алтернативен рок, с блус и прогресив мотиви. От 18 февруари всеки ще може да изтегли "Мечта" напълно безплатно от официалния сайт на групата - www.pimpswitchsequence.com. 

 

още за:

Pss


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ролс-ройс бейби 19.02.2014 08:21:28 отговори + 0 0
тия само една песен ли имат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 18.02.2014 19:04:53 отговори + 0 0
!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

някой 18.02.2014 18:58:48 отговори + 0 0
Ами аз знам за две турнета в гърция, турция и България. Може и да са повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пиарин Пиаров - метАла 18.02.2014 15:47:49 отговори + 0 0
Какви са тия "няколко турнета на Балканите и в България"? Може ли по-конкретно.

П.П.:
...не беше съвсем отдавна, когато пак родна банда се похвали за разпродаден тираж в Германия, а сетне се оказа, че CD-R-ките, които те продаваха са забранени в Германия и съответно са продавани нелегално, под масата и тиражът е бил 5 броя. ...но новина имаше!
Това съвсем отговорно и сериозно го заявявам, не се шегувам, нито заяждам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".