Моторът "Harley-Davidson" вече пристигна в Кавaрна

30 юни 2009, 11:14 ч. 447 / 7 7
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Ден преди началото на "Kaliakra Rock Fest" (на 1 юли) освен първите рок фенове, кмета на Каварна посрещна и чисто новият "Harley – Davidson Sportster Iron 883". Най-рокерската награда ще отиде при един от феновете, посетил фестивала с тридневен билет, а името на късметлията ще стане известно след приклчването на рок маратона. Преди лично да изтегли печелившото име кмета Цонко Цонев се запозна отблизо с лъскавото возило и дори се снима за спомен с него (на снимката). Един от най-продаваните модели на емблематичната марка мотори ще бъде изложен на стадиона за феновете и през трите дни на "Kaliakra Rock Fest 09" – от 1-ви до 3 юли. Организаторите на фестивала – "Joker Media" и Община Каварна напомнят, че с цел улесняване на пропусквателния режим за няколко хиляди души с тридневен билет - на 1 юли в 14:00 ч. ще бъде отворен специално обозначен пункт, разположен преди главния вход на стадион "Калиакра". На този пункт ще се извършва подмяна на тридневните билети (включително и електронни) с гривни, които ще играят ролята на тридневен пропуск и значително ще облекчат влизането на тези хора и в трите фестивални вечери. На същото място ще може да се участва и в томболата за "Harley – Davidson Sportster Iron 883", а пунктът ще бъде отворен през цялата вечер, както в следващите дни. Притежателите на пакет "Meet & Greet" за среща с DREAM THEATER и задължително билет за концерта им на 3 юли, могат да заповядат на същият този пункт точно в 17:00 ч., откъдето представител на организаторите ще ги заведе при бандата. Повече подробности всеки ще научи на място, а организаторите благодарят за разбирането и пожелават на всички весели дни в Каварна!


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 9.07.2009 17:08:14 отговори + 0 0
Наградата ще се изтегли утре, победителят ще бъде обявен в съботния брой на в-к "Телеграф", по-късно и тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вальо 9.07.2009 15:51:09 отговори + 0 0
А какво стана с мотора ? Кога се проведе тегленето на печелившия и кой спечели ?
Аз бях в Каварна от 30-ти юни до 5-ти юли и не разбрах какво стана с тегленето на печелившия . Някой знае ли кога се е провело тегленето и кой печели мотора ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 1.07.2009 22:52:39 отговори + 0 0
Ех,че готина снимка :-) Да ни е жив и здрав хубавия кмет и още дълги години да го има ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 30.06.2009 20:20:32 отговори + 0 0
Стани ми от мотора, кметеее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.06.2009 14:28:32 отговори + 0 0
сандал турист ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Милен 30.06.2009 14:16:05 отговори + 0 0
мотористО)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.06.2009 14:04:30 отговори + 0 0
пунктът ще бъде отворед Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".