MOTORHEAD, AMON AMARTH и др. потвърждават за "Graspop Metal Meeting"

20 яну 2010, 08:23 ч. 182 / 3 4
пред./следв.
MOTORHEAD, AMON AMARTH, AS I LAY DYING, OBITUARY, GHOST BRIGADE и JOB FOR A COWBOY са последните банди, потвърдили участие в тазгодишното издание на белгийския фестивал "Graspop Metal Meeting", който ще се проведе в периода 25-27 юни. Ето и как изглежда списъкът с изпълнители на този етап:
ALESTORM
ALL SHALL PERISH
AMON AMARTH
ANVIL
AS I LAY DYING
BEHEMOTH
BLEEDING THROUGH
BLOODBATH
BULLET FOR MY VALENTINE
DEADLOCK
DORO
GHOST BRIGADE
HAIL OF BULLETS
IGNITE
IMMORTAL
JOB FOR A COWBOY
JON OLIVA'S PAIN
KILLSWITCH ENGAGE
KISS
KORPIKLAANI
MOTORHEAD
MUCKY PUP
MY DYING BRIDE
NECROPHOBIC
NILE
OBITUARY
RATT
SABATON
SEPULTURA
TANKARD
TARJA
THE FACELESS
THERION
WALLS OF JERICHO

още за:

Graspop Metal Meeting


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.01.2010 23:42:31 отговори + 0 0
Ахах, KISS и Ratt много добре се връзват с Immortal, Behemoth, Bloodbath и почти всички останали. Също чакам Амон от много време, Белгия ми е далече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.01.2010 15:49:30 отговори + 0 0
amon amarth са баси еднообразните пичове...вярно че правят яко шоу на живо де.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 20.01.2010 12:20:10 отговори + 0 0
BizkiT , и аз отдавна си мечтая за това,но ми се вижда невъзможно...Докараха ни какви ли не групи,но за Amon Amarth не ми се вярва,не знам защо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 20.01.2010 11:18:15 отговори + 0 0
Оффф всеки ден преглеждам новините с надежда да видя нещо за Амон Амарт в България и все не ми връзва... ся надеждите ми се крепят на Sonisphere фестивала... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".