MOTORHEAD и EAGLES OF DEATH METAL – на "EXIT" 2015

17 дек 2014, 14:51 ч. 2314 / 18 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

MOTORHEAD, EAGLES OF DEATH METAL, SKRTICE и EYESBURN са първите обявени изпълнители, които ще излязат на сцената на най-добрия европейски фестивал!

Тази година EXIT Festival ще отпразнува петнайстия си рожден ден в крепостта Петроварадин в Нови Сад от 9 до 12 юли. След това за втора поредна година EXIT Adventure ще продължи със Sea Dance Festival на плаж Яз в Черна гора от 16 до 18 юли.

Рок музиката винаги е имала своето специално място на EXIT – това е жанр, който говори на всички поколения и често има силата да промени света! Затова и на петнайстия рожден ден на фестивала първите имена, които ще зарадват публиката, са легендарните MOTORHEAD, калифорнийските надежди EAGLES OF DEATH METAL и най-добрите представители на сръбската рок сцена - SKRTICE и EYESBURN!

Най-после на сцената на EXIT ще се качи една от най-шумните рок банди на всички времена – MOTORHEAD, за да забие хитове, като Ace of Spades, Rock Out, Killed By Death, Overkill и още много други класики! И въпреки че са заедно вече точно 40 години,  Motorhead никога не са преставали да създават своите опустошителни рифове, които им донесоха поредна номинация за Грами миналата година (за песента Heartbreaker от най-продавания им албум Aftershock). През 2015-а Леми Килмистър, Фил Кембъл и Мики Дий ще отпразнуват юбилея си и с нов албум. Те винаги са се противопоставяли на всякакви класификации за музиката им и затова фронтменът Леми винаги започва концертите с думите: "Ние сме Motörhead. И свирим rock’n’roll!".

Още една от най-добрите rock’n’roll банди в света – калифорнийците EAGLES OF DEATH METAL ще свирят за първи път тази година на EXIT! Бандата не спира своите супер успешни участия от създаването си през 1998 г. до днес - остроумни и забавни текстове, клипове и изпълнения, те променят стереотипите, като едновременно с това показват уважение към стила. Бандата е сформирана от щурото дуо – харизматичния Джеси Хюс и талантливия Джош Хом (познат и с другия си проект Queens Of The Stone Age). Албумите им Peace, Love, Death Metal (2004), Death by Sexy (2006) и Heart On (2008) ги издигат до върха на рок сцената, а хитовете I Want You So Hard (Boy’s Bad News), I  Got a Feelin (Just Nineteen), Wannabe in L.A., Miss Alissa, Cherry Cola, Only Want You не обещават нищо друго, освен експлозия от енергия на сцената в крепостта Петроварадин! Eagles of Death Metal също обявиха, че през 2015-а ще излезе новият им дългоочакван албум. Фронтменът Джеси Хюс го анонсира с подобаващо чувство за хумор: „Отново откраднахме няколко песни от най-великите рок банди в света. Така че, технически, това ще е най-великият рок албум правен някога!”

Към американските рок гиганти ще се присъединят и местни представители - новата сръбска супергрупа SKRTICE и хардкор/реге бандитите от EYESBURN.

Само до 20 декември промо билетите ще струват 103 лева и ще включват пропуск за петнайстия рожден ден на EXIT и подарък – билет за Sea Dance Festival!

Билети: Ticketpro.bg
Билети и пакети: PartyTravel.bg

 

motorhead



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dron 17.12.2014 15:09:27 отговори + 8 2
"най-добрия европейски фестивал" ама друг път
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".