MYRATH с нов концерт в България на "Ruse Summer Fest" (16 юни)?

13 апр 2023, 18:23 ч. 736 / 14 1
пред./следв.

   В последните дни информацията за евентуални концерти на чужди групи в България в социалните мрежи се увеличи неимоверно. Някои от събитията бяха потвърдени, други (наполовина) опровергани. Трети остават с въпросителен знак.

   Гостувалата три пъти в България тунизийска метъл група MYRATH обяви тур-разписание, в което датата 16 юни е за "Ruse Summer Fest". Засега липсва официално потвърждение от местен промоутър. Ще ви държим в течение за новини около вероятното посещение на тунизийте и др. банди в средата на първия летен месец.

 

myrath



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


24/7 13.04.2023 19:20:22 отговори + 4 2
5 дни ·
С голямо съжаление Ви информираме, че поради логистично-финансови причини Ruse Summer Fest 2023 няма да се проведе. Не искаме да разочароваме публиката на Русе, а имаме желанието да направим качествен фестивал, затова ще реализираме по-добър Ruse Summer Fest през 2024-та година.
Въпреки това, Party Group Entertainment планира други събития през тази година, които могат да Ви заинтригуват.
Stay Tuned!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".