Над 90 тату-артисти от България и Европа на "Bulgaria Tattoo Expo IV"

20 сеп 2018, 09:28 ч. 1046 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 6 и 7 октомври 2018 година на етаж 5 на Националния дворец на културата в София ще се проведе четвъртото издание на международното изложение за татуировки Bulgaria Tattoo Expo.

По време на събитието ще работят над 90 тату артисти от страната и чужбина. Те ще имат шанса да се състезават с творбите си в конкурсната програма, разделена по категории, като за първа година ще бъде връчена и голямата награда Best of Bulgaria Tattoo Expo 2018.

Черешката на тортата в развлекателната програма ще бъде единственото по рода си боди съспеншън & фрийк шоу, представено от Jacob Angel & Monique Angel. Те ще дойдат от Милано с пълния си арсенал от костюми, грим и екипировка, за да представят своето спиращо дъха шоу за първи път пред родната публика.

Развлекателната част ще включва още: игри с награди, осигурени от спонсорите, както и участието на две български банди - Der Hunds и Urban Grey. През останалото време посетителите ще могат да разгледат процеса на татуиране, да се запознаят с артистите, както и да посетят щандовете на магазините и ателиетата за облекла, аксесоари, тату консумативи, пиърсинг и т.н.

За първи път на събитието ще има и щанд за изследване за ХИВ и Хепатит B и C. На него всеки ще може да се тества безплатно и напълно анонимно, както и да получи необходимата информация от специалистите.

Водещ на събитието ще бъде Пецата, бивш вокал на група Контрол и настоящ член и основател на Бандата на Пецата.

И тази година организаторите отделят внимание на благотворителността. За целта сумата от закупените онлайн билети ще бъде дарена на фондация “За нашите деца”.
Билетите са вече в продажба и могат да бъдат закупени от сайта на събитието - www.bulgariatattooexpo.com

 

още за:

Bulgaria Tattoo Expo


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 20.09.2018 15:09:54 отговори + 3 0
Тату - "Нас не догонят" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 20.09.2018 13:48:16 отговори + 1 4
Какво е "туту-артисти"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 20.09.2018 17:48:20 + 3 0
Къде видя "туту"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".