Най-големият фест на Балкaните "ЕXIT" е вече по-близо до българската публика

2 мар 2011, 18:26 ч. 261 / 2 11
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Продажбата на билети за фестивала "EXIT", който ще се проведе от 7-10 юли в Нови Сад, Сърбия за 12 път влизат в продажба на 2 март, сряда през всички канали на "Ticket Pro". "EXIT Festival" стартира като студентско и политическо движение през 2000 година в Нови Сад. Днес "EXIT" (www.exitfest.org) е едно от най-значимите културни събития както на национално, така и на международно ниво, дестинация, която просто не можете да пропуснете на културната и турситическа карта на Сърбия. Фестивалът е известен със своята невероятна атмосфера и една от най-добрите денс сцени в целия свят. През своето второ десетилетие "EXIT" е решен да предлага най-доброто лято и само незабравими изпълнения на над 600 артиста на 20-те фестивални сцени. Тази година в афиша до този момент са потвърдени: PULP, ARCADE FIRE, PORTISHEAD, GRINDERMAN, UNDERWORLD, BEIRUT, HADOUKEN! , FEDDE LE GRAND, JORIS VOORN, TIGA, JOACHIM, GARRAUD, JAMES ZABIELA GRAMOPHONEDZIE, MAGNETIC MAN, CARL CRAIG, MARCO CAROLA, DJ SNEAK И TINI, като списъкът расте всяка седмица. "EXIT" преговаря и с няколко български изпълнители, които да станат част от звездния афиш на фестивала тази година и да представят страната ни пред многобройната международна "EXIT"-публика. Първите потвърдени са джази груув фънк формацията TRI-O-FIVE.
   През последните 11 години фестивалът е посетен от 1 890 000 души, а през 2010 "EXIT" посрещна фенове от 64 държави. Тази година "EXIT" очаква своя 2-милионен посетител! Разнообразен микс от фенове от различни държави се събират в "Exit Village", къмпинг, известен с уникалната си атмосфера, забавления, природа, концерти и партита. "EXIT 2011" ще стане домакин на разнообразие от 400 изпълнения на 20 сцени, свързани помежду си от павирани улички, крепостни стени и тунели – разходката в тази мистична крепост е като пътешествие във въображаема страна на чудесата. Музиката тук варира между рок, денс, инди, латино, реге, електроника, чил аут и, разбира се, локални артисти. Ще има и българско участие!!! Така че няма по-добър фестивал в света, който да събира на едно място толкова качество и такова разнообразие!!! "EXIT" продължава да е най-якият, най-приключенският и най-качественият фестивал! С още повече забавления, по-лесно достъпни билети и опции за пътуване сега и от България, страхотно време и атмосфера, която няма да видите никъде другаде! Просто не пропускайте да станете част и през 2011!!! Задължително е! За промото на фестивала екипът на "EXIT 2011" избра да работи в България с "Virginia Records". Компанията ще отговаря за медийното отразяване на феста, журналистическите акредитации, информация, свързана с артисти и афиша на събитието. Промо периодът за билетите за "EXIT" в България започва от 2 март (сряда) и важи първите 20 дни, дo 23 март. По време на този промо период цената за 4-дневен билет е 100 лева, което е уникална отстъпка от 55 процента от финалната цена 230 лева. Промо билетите са ограничено количество. Стандартната цена ще бъде 120 лева за 4-дневен билет, а билет за къмпинга ще струва 50 лева. Цената на билетите в последния момент (месец юли) ще бъде 230 лева. Организаторите са се погрижили и за транспорт до фестивала. Ваучерите за отиване и връщане от 100 лв. могат да бъдат закупени заедно с билетите за фестивала и къмпинга. Опциите за пътуване са две – тръгване от София за нови Сад или на 4 юли , или на 7 юли, а връщане от Нови Сад на 11 юли, или 12 юли. Пакетът от 4 юли до 12 юли е за тези фестивални лъвове, които искат да се възползват от пълната програма за престой на популярния фестивален къмпинг. Всички, които желаят да станат част от "EXIT Festival 2011" могат да поръчат своите билети в мрежата за продажба на "Ticket Pro" или онлайн на: www.ticketpro.bg




Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.03.2011 02:17:39 отговори + 0 0
Ахахахах,смешни трюта :Д Защо да не интересува посетителите на тоя сайт?!Някак си,все има по-широко скроени хора от вас,примерно.Ох,кво обяснявам на тъпаци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 18.03.2011 23:22:41 отговори + 0 0
Нищо общо сметъла,чш ало, стегнете се малко де ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан 4.03.2011 00:22:29 отговори + 0 0
Баси евтинията. Браво на Tri O Five, Рикев още като дете в Русе беше качествен китарист и музикант. Аман от ограничени праведници и даване на акъли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

живко 3.03.2011 17:47:58 отговори + 0 0
какво общо има това с метъла-внимавайте малко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2011 00:37:14 отговори + 0 0
застреляй се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


п.п. 2.03.2011 22:47:17 отговори + 0 0
изключая Grinderman и донякъде Arcade Fire, разбира се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eetfuk 2.03.2011 22:46:47 отговори + 0 0
Метал Катехизис,
кой от Праведните фенове го интересува фестивал с точно такава музикална програма?
Искрено ваш, eetfuk.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 2.03.2011 21:07:33 отговори + 0 0
до тук добре, ама аз лично от обявените изпълнители не познавам нито един. само некфи ла.на Ние един фест да имаме ма да го посещаваме като хората Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 2.03.2011 20:08:20 отговори + 0 0
Ние обаче сме наистина най-зле, все да не стане нещо, ако ще на 190 % да е сигурно, българските фестове ще се обявяват най-рано 2 месеца преди датата...и после защо нямало фенове
Иначе сърбите са толкова напред, че не е истина, макар че подобни фестове не са ми по вкуса, това си е голямо събитие
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антоний Ласкин 2.03.2011 18:52:35 отговори + 0 0
Таблото, искрено ме разсмя Но все пак няма да довършвам този така популярен рефрен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Таблото 2.03.2011 18:46:02 отговори + 0 0
Сонисфиър защо мълчиш? шалялялляля Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".