Най-вероятно HOLYHELL, а не MANOWAR ще гостуват в Каварна на Нова година

22 авг 2007, 16:38 ч. 358 / 6 4
пред./следв.
В началото на месеца ви информирахме за ново посещение на басиста на MANOWAR Joey DeMaio в България (прочети), при което той оглежда терени около Каварна за строителство на къща и звукозаписно студио. Тогава плъзна и мълвата, че MANOWAR може да свирят навръх Нова година в Морската ни рок столица, като новината бе съобщена от някои вестници и "Нова телевизия", които бяха успели да вземат интервю от DeMaio. Интервю, което сега удачно можем да озаглавим "Изгубени в превода". Клип от въпросната емисия на "Календар" може да се види тук, както и ясно да се чуе, че Joey казва, че не MANOWAR, а HOLYHELL имат покана за Новогодишната нощ.
   HOLYHELL, където свири бившият ударник на "Металните крале" Rhino, бяха една от подгряващите групи на паметния концерт на MANOWAR на 30 юни в Каварна в последния ден от "Kaliakra Rock Fest 2007".

Благодарности на: Лилия Шарланджиева


   Поради възможни проблеми с гледането на клипа от връзката по-горе, прилагаме го и тук:



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво 22.08.2007 17:39:20 отговори + 0 0
Ще посъветвам анонимния да научи книжовния български език,а не да се изразява като чалгар!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Misho 22.08.2007 17:04:19 отговори + 0 0
Страхотен беше концерта...нямам думи!!!
Най после една от мечтите ми се сбъдна:Да видя MANOWAR в България!!!!!!!!!!!!!Това беше един от най паметните концерти изнасяни някога у нас!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.08.2007 16:58:27 отговори + 0 0
ЛЕЛЕЕЕ тия ли смешници бе? че кой ще ги гледа? само хора без вкус най-вероятно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.08.2007 16:40:24 отговори + 0 0
ахахахахаха - а това беше най-четената новина, ахахахахахахахахахах! деееееееееееееееееей, журната, де! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".