Наказаха полицаите, осигурили хеликоптера, в който китаристът на GUNS N' ROSES предложи брак

3 яну 2014, 20:13 ч. 305 / 7 2
пред./следв.
През август миналата година стана известно, че предложението за брак, отправено от китариста на GUNS N' ROSES DJ Ashba в полицейски хеликоптер в Лос Анджелис, е предизвикало разследване в участъка, към който е била зачислена летателната машина. Сега музикантът е вече оженен за колумбийския модел Nathalia Henao, но двамата служители на реда, осигурили частната разходка със служебен хеликоптер, са намерени виновни в нарушения на полицейските правила. Капитан David O'Leary, началник на машината, е бил изправен пред избора да бъде понижен в лейтенант или пенсиониран, като той е избрал второто. Пилотът Ray Horsley е преместен в друга служба и никога повече няма да има право да управлява хеликоптер. Дали и какво е било платено на двамата полицаи за услугата не се съобщава.
dj ashba helicopter wedding proposal

още за:

Dj Ashba


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


грр 4.01.2014 12:03:22 отговори + 0 0
и това е новина за този сайт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доволен 3.01.2014 22:07:18 отговори + 0 0
Дам, САЩ да не ти е България, където широбаджанащината е с по-голяма законова тежест от конституцията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".