Направиха от "Hotel California" на EAGLES най-голямата плоча в света

3 яну 2014, 13:33 ч. 438 / 6 4
пред./следв.
По повод новото откриване на зала "Forum" в Лос Анджелис покривът на съоръжението е превърнат в най-голямата винилова плоча в света. Тя изобразява класическия албум на EAGLES "Hotel California". Легендарната банда ще свири шест поредни вечери по повод откриването на "Forum", откъдето е дошла идеята за уникалния покрив. Диаметърът на плочата е 125 метра, площта й е 23 200 кв. м и въпреки, че на него няма реална музикална информация, огромният диск от винил се върти със скорост 27 км в час.
eagles largest vinyl

още за:

Eagles


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Соломон Хюцлер 5.01.2014 02:55:57 отговори + 0 0
Самата новина е доста манипулативна. Заиграва се с термина „винил“, но това не е плоча, а е просто транспарант. На български даже не се връзва много... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.. 3.01.2014 17:19:53 отговори + 0 0
Тва е Америка, бе, брато, къде сравняваш цървулската ни соц мизерия със световните стандарти, дето нормалните хора са ги измислили от край време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 3.01.2014 14:50:22 отговори + 0 0
Само вижте колко парко места има около залата. При това не се виждат всичките. Така се строи, а не като у нас - преко сили 1000 места, останалите по булеварда и околните квартали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jojo 3.01.2014 13:57:49 отговори + 0 0
USA - the Land of Rock Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".