NEW MODEL ARMY пред "Metal Katehizis": "Не вярваме в жанрове!"

11 мар 2009, 21:13 ч. 273 / 7 8
пред./следв.
Уговорихме интервю с NEW MODEL ARMY в деня, в който разбрахме, че ще идват у нас! Извиняваме се на организаторите от "DerCircle", че ги "прескочихме", но радостта на Envy от нашия екип бе толкова голяма, че той се свърза с лидера и единствен оригинален член Justin Sullivan моментално, обади му се до мъгливия Албион за своя собствена сметка (която отказва да му платим), а след няколко дни бе факт и разговора с именития фронтмен. Именит в глобален и музикално-исторически аспект, защото коментарите на сайта ни показаха, че NEW MODEL ARMY не са достатъчно познати у нас. Подозираме с голяма степен на вероятност, че това е изобщо първото интервю на групата за българска медия (!). Което значи, че когато Justin Sullivan е минал през България на крехката 14-годишна възраст през 1970 г. и се е влюбил в нашата народна музика, никой не го е питал за бъдещата му кариера ;-)
   Но първата част от горното изречение не е шега. За повече подробности - секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM.

   NEW MODEL ARMY идват на 24 април в "Парти център 4 км", София. Билетите за концерта са вече в продажба чрез мрежата на "Eventim" на цени от 25 лв. (промоционален период до 15 март), 30 лв. (предварителна продажба) и 35 лв. в деня на шоуто (поръчай онлайн).


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


marnat 21.03.2009 11:28:13 отговори + 0 0
m.m, май забрави, че и ние бяхме преди две години в клуб BRONX. Поздрви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

margoto 13.03.2009 11:26:50 отговори + 0 0
Браво! Страхотно интервю, Envy! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 12.03.2009 09:06:01 отговори + 0 0
С тази цел: http://board.newmodelarmy.org/

И нищо, ти пак ми пиши на мейла как да те открия на мейл, ласт.фм и т.н., защото ти се полага бира.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 12.03.2009 08:03:35 отговори + 0 0
@ mm: Sorry, нямам го на английски - свалях го директно на български от записа... но не е проблем да го "източа" и в оригинал. С каква цел, ако не е тайна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 12.03.2009 07:45:33 отговори + 0 0
"Изключително се вълнувам от предстоящото ни посещение в страната ви. Лично аз знам за двама или трима българи, които са пътували до Истанбул и до други европейски градове, за да ни гледат на живо. Неведнъж са ни казвали: "Защо не дойдете да свирите и в България?", а нашият отговор винаги е бил един и същи: "Много бихме искали!" Специално заради тези хора и предаността им към нас през годините се радвам неимоверно много, че най-сетне ще изнесем концерт и при вас!"

))) Тези българи сме аз и Стамбето - миналата година в Парк Орман. ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mm 12.03.2009 07:36:10 отговори + 0 0
Envy, а имаш ли интервюто транскрибирано на английски, pls? Ако да - пиши ми на mabon@abv.bg - и получаваш бира. В смисъл това е допълнителна към тази, която ти се полага за интервюто. )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 12.03.2009 07:33:01 отговори + 0 0
Да, първото интервю е със сигурност. А че NMA не са познати у нас - не е вярно, защото хората, които се интересуват от музика ги познават, а някои от нас и пътуват насам натам да ги видят. Това, че за "масовия БГ слушател", занимаващ се с "драматични и важни" теми като Евровизия и циците на поредната Капина - те не са познати е само комплимент всъщност, хехехе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъф 12.03.2009 01:26:52 отговори + 0 0
..най-малко очаквах да видя НМА в България,а ето...
..страхотно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".