Новият албум на AVANTASIA ще бъде двоен

12 ное 2009, 07:16 ч. 584 / 10 7
пред./следв.
Вече добре знаем, че зададе ли се нов албум на AYREON или AVANTASIA, това е съпроводено с дълго предварително обявяване на най-различни гости. Първата порция от имена, които ще участват в предстоящата творба на проекта на Tobias Sammet, ви съобщихме през октомври. На този етап списъкът се допълва и от Russell Allen SYMPHONY X и изглежда, както го виждате по-долу. Докато доскоро хер Sammet се чудеше как точно да издаде два албума, поради многото събрал се материал, сега вече се съобщава, че просто дискът ще е двоен. Гости: Russell Allen (SYMPHONY X), Klaus Meine (SCORPIONS), Tim 'Ripper' Owens (екс-JUDAS PRIEST, Yngwie Malmsteen), Eric Singer (KISS), Michael Kiske (екс-HELLOWEEN, UNISONIC), Jorn Lande (MASTERPLAN), Bob Catley (MAGNUM), Sascha Paeth, Felix Bohnke (EDGUY) и Alex Holzwart (RHAPSODY, SIEGES EVEN).


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бойко 14.11.2009 20:06:15 отговори + 0 0

С нетърпение очаквам този албум. Тобиас Саммет умее да компилира най-доброто от немския хеви метал.Вокалите
Lande, Kiske, Meine и т.н. са гаранция за успеха на албума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.11.2009 15:52:34 отговори + 0 0
Не им е втори пореден двоен, двоен беше Lost in space, The scarecrow не е двоен. И по принцип, когато набуташ велики хора на едно място се очаква нещо изключително. А и много материал, двоен албум, доста пълнеж ще има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 12.11.2009 15:46:41 отговори + 0 0
От по-новите само новия на Едгай беше страхотен и много се кефя че го представиха на Калиакра рок фест,но си мисля че тук отново ще има страхотии,както първите два на Авантейша :0 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 12.11.2009 14:25:59 отговори + 0 0
Тобиас последните няколко години само твърди, че бъка от велики идеи, но и на Rocket Ride и на последната Avantasia им лиспваше магията на първите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.11.2009 10:18:27 отговори + 0 0
че колко групи за такова време издават два двойни албума един след друг Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Svil 12.11.2009 09:44:23 отговори + 0 0
Че той и предният беше двоен, какво толкова...
Иначе гост вокалистите, браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 12.11.2009 07:59:11 отговори + 0 0
Леле, леле! Отбор юнаци! Браво, браво ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".