Новият албум на SATYRICON ще излезе през ноември

2 май 2008, 09:52 ч. 295 / 8 8
пред./следв.
"Roadrunner Records" са определили 3 ноември за дата на европейската премиера на новия студиен албум на норвежките блекметъли SATYRICON. Повече информация засега не е известна.

още за:

Satyricon


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


king 2.05.2008 20:53:21 отговори + 0 0
явно някакви глупости се говорят тука... последният албум на Satyricon беше убийствен, и те много спучулиха, като промениха старото олдскуул блек жужене. дали някои стари фенове мърморят че не е блек, няма значение, след като това е една много качествена и убийствено добра музика! дано някога дойдат на концерт в Бг! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mor-Rioghain 2.05.2008 16:05:01 отговори + 0 0
Който смята, че последните им два албума са тъпи, да не ги слуша, няма проблем. Аз обаче нямам търпение да чуя новия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2008 16:01:29 отговори + 0 0
Абе да правят различна музика като искат,не е това проблема.Проблема е в това,че музиката е тъпа.И между другото аз не ги слушам новите им албуми,стига с това "на който не му харесва да не ги слуша".

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 2.05.2008 14:38:44 отговори + 0 0
абе и ти си прав,ама просто искам да кажа,че който не му харесва,да не ги слуша,ето толкова е елементарно,но нормално е една група да се променя иначе умира(примери няма да давам),nemesis divina e невероятен албум,който с oldschool звучене,но има разлика от такова звучене и тъпо жужене при което нищо не се чува и разбира,а именно аз за това звучене имах предвид,пък за бг групи,просто няма блек група при която дори и пари да дават да направи нещо свястно,пък за бира имат хъм......,само при дета може да се развие нещата при малко повече средства и предоставени възможности Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

petkozavar 2.05.2008 13:28:28 отговори + 0 0
абе пич прав си донякъде ама замисли се един фен на олд звученето кво да каже.хората които са израстнали с тая музика си я харесват такава каквато е била а не каквато е сега.сравни ранен сатирикон с последните им парчета(KING например)и после вземи да убеждаваш някой дърт метъл че тва било блек!просто с тия нови албуми много тъпо се получава и е нормално феновете да се оплакват.а междудругото в нашата страна има много хора ,които съм сигурен,че ако им дадеш поле за изява и достатъчно пари за техника/студио/бира/друго могат да направят по-добри албуми.един ден и от тука може да излезе някаква групица и да стане велика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 2.05.2008 11:29:55 отговори + 0 0
ми хората си бачкат осърдно вече над 15 години,и едва ли са имали сестра която винаги ги побутвала,така че стига сте хапвали разни неща,хората правят блек метъл,който не смята така значи само може да мрънка и все е недоволен,тази група еди какво си,онази друга простотия,хора разберете,те вече не са на 20 години,че да палят църкви и да създават безмислени албуми, в които само грачят и почти никаква музика не правят(ако харесвате такива работи слушайте си старите работи и това е),е хубаво станали известни и какво от това просто хората оценяват музиката им,1349 значи са MTV група защото ги дават или пък през средата на 90-те morbid angel,carcass,napalm death,paradise lost,sepultura u gorefest са MTV група защото ги даваха по headbangers ball,това са глупости,който мрънка да направи по-добри албуми и това е(едва ли) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 2.05.2008 11:13:37 отговори + 0 0
Излязло им е име. Да вървят да обясняват, че нямат сестра ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2008 10:58:01 отговори + 0 0
"блекметъли" ахааха,едно време мое да са били блек метъл,сега са рокендрол/MTV метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".