Новият соло албум на Jeff Scott Soto ще се появи на CD+DVD през януари

17 сеп 2008, 16:37 ч. 119 / 2 3
пред./следв.
Новият самостоятелен албум на Jeff Scott Soto (TALISMAN, JOURNEY, YNGWIE MALMSTEEN) "Beautiful Mess", който излезе дигитално вчера, 16 септември, ще се появи на CD, придружено от DVD през януари 2009 г. Подробности за творбата ви съобщихме тук, а физическото й издание ще съдържа неиздавани песни, концертни изпълнения и най-малко четири видеоклипа. Появата на CD+DVD комплекта ще съвпадне със започващото в началото на идната година турне на певеца, което ще включва Европа, Америка и др. континенти. Дали Jeff Scott Soto ще гостува за пореден път в България, което не е малко вероятно, предстои да разберем.

още за:

Jeff Scott Soto


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.09.2008 14:49:58 отговори + 0 0
то в бургас втора година гледам никва информация няма за концертите му . сякаш го крият в тайна !!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 17.09.2008 20:32:55 отговори + 0 0
В Бургас имаше, но не на първоначално обявеното място, а на друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yucelbaki 17.09.2008 19:13:42 отговори + 0 0
Защо нямаше концерт на Jeff Scott Soto на посочената дата в Бургас??? Никой нищо не казва, в Каварна - да, в Бургас - не!!! А аз да си счупя краката да ходя да го гледам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".