VADER обявиха новия си концертен състав

17 сеп 2008, 16:13 ч. 231 / 5 3
пред./следв.
VADER, които наскоро се разделиха с китариста Maurycy "Mauser" Stefanowicz и барабаниста Dariusz "Daray" Brzozowski, обявиха новия състав на групата за предстоящите й концерти. Той е, както следва:
Piotr "Peter" Wiwczarek (китара, вокали)
Reyash (бас)
Waclaw "Vogg" Kieltyka (китара, DECAPITATED)
Pawel Jaroszewicz (ударни, екс-SOUL SNATCHER)
   На 17 октомври започва скандинавско турне на VADER, заедно с GRAVE, ZONARIA и GILLA BRUJA. На 9 януари стартира и "Winterfest 2009 Tour", в което полските детметъли ще делят една сцена с DEICIDE, SAMAEL, ZONARIA, DEVIAN и ARTISIAN. А за декември тази година са насрочени сесиите по предпродукцията на следващия албум на VADER. Същинските записи ще бъдат извършени през февруари и март догодина, а за април/май се планира миксирането на творбата.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ташунко Витовски 18.09.2008 08:13:24 отговори + 0 0
Як се маш панее, Вейдъра лепше лепше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 17.09.2008 16:48:36 отговори + 0 0
Ако го задържат това момче Waclaw Kieltyka, има голяма вероятност да изкарат някой доста злобен албум. В Decapitated вири доста злобничко и кадърно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Uninvited Guest 17.09.2008 16:18:41 отговори + 0 0
И Збигнев Табуретка - на табуретка (екс-Холи Поуп ъф Дааркнеес) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".