Ново пет - Sinead O'Connor няма да се оттегля от музикалния бизнес

9 юни 2021, 07:33 ч. 572 / 5 6
пред./следв.

   Само няколко дни след като Sinead O'Connor обяви в социалните мрежи, че след издаването на новия си албум "No Veteran Dies Alone" ще прекрати кариерата си и ще се оттегли от музикалния бизнес, певицата взима думите си назад.

   Сега O'Connor казва, че това е било необмислена първосигнална реакция след няколко неприятни интервюта, които е дала за медии от Обединеното кралство и Канада. Така че тя ще продължи да прави музика и ще изнесе концертите, предвидени в графика ѝ за 2022 г. Sinead споделя и че общоприетото мнение за нея, че е борбена натура, е погрешно. Тя е чувствителна и дори лабилна и лесно може да бъде провокирана да дава необмислени отговори в интервюта...

 

още за:

Sinead O'connor


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 9.06.2021 16:51:14 отговори + 4 0
Какво й се подигравате на жената, ясно е, че не е много добре напоследък. Дано да се оправи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стария О'Конър 9.06.2021 15:11:29 отговори + 0 1
а прощално турне кога ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.06.2021 11:04:16 отговори + 1 1
Хайде след три дена пак да каже, че ще се оттегли. След още три пак че няма. И така до края на света. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doom_Master 9.06.2021 10:11:30 отговори + 2 1
Ужасна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 9.06.2021 09:13:13 отговори + 5 0
Като видях предната статия си помислих, че ще се отметне. Ама не очаквах след 3 дни да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Опърпан 9.06.2021 08:12:08 отговори + 8 0
Ох, слава богу, успокоих се. Че бях изпаднал в депресия, след като разбрах, че ще се оттегли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".