Sinead O'Connor ще прекрати музикалната си кариера след издаването на новия си албум

6 юни 2021, 08:19 ч. 795 / 5 1
пред./следв.

   Ирландска певица Sinead O'Connor съобщи в социалната мрежа "Туитър", че предстоящият ѝ албум "No Veteran Dies Alone" ще бъде последен в нейната кариера. Sinead споделя, че е "остаряла" и се чувства "изморена" и затова ще се оттегли от музикалния бизнес.

   Както ви съобщихме, очаква се дискът да излезе през януари 2022 г. O'Connor казва още, че това "не е тъжна новина", а "изключително добра" новина. Един войн "трябва да знае кога той или тя да се оттегли". За певицата е "време да сбъдне други мечти".

   Sinead O'Connor гостува в България през юни 2011 година.

 

още за:

Sinead O'connor


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Doom_Master 7.06.2021 09:58:09 отговори + 4 1
Чудесна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".