Ново видео на SOUNDGARDEN с режисьор Dave Grohl

29 яну 2013, 12:38 ч. 323 / 6 5
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на SOUNDGARDEN "By Crooked Steps". Като режисьор се изявява Dave Grohl (FOO FIGHTERS, екс-NIRVANA), специален гост във видеото е американският DJ-сензация Deadmau5. Песента е от първия нов албум на групата от около десетилетие и половина насам "King Animal".



SOUNDGARDEN - King Animal

още за:

SoundgardenDave Grohl


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Орлин Йоцов 30.01.2013 22:40:02 отговори + 0 0
До "Ефектът УАУ" - съдейки по това, което си написал/а ти никога не си разбирал/а музиката на SOUNDGARDEN, така че не се излагай. Като не можете да разберете нещо - поне не го оплювайте, така само показвате на разбиращите, че не сте от тях... SOUNDGARDEN направиха най-силния "реюниън" в последните години, направиха страхотен албум и звучат/изглеждат страхотно! И все-още имат страааашно много фенове! Пък вие си ги плюйте, това е присъщо за вас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fen 30.01.2013 08:07:22 отговори + 0 0
Поне не са се превърнали в бълвоча Металика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефектът УАУ 29.01.2013 19:10:53 отговори + 0 0
Навремето беха казали, че са създали блекхоусън, за да покажат, че могат да правят хитове, ама не искат, а сега, като гледам/слушам, много им се иска, ама вече не могат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown 29.01.2013 16:42:51 отговори + 0 1
Далече са от добрите си дни,а вокалите на Корнел са повече от жалки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2013 16:00:41 отговори + 0 0
Бахти якото клип + песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".