Оригиналният китарист на ОБРАТЕН ЕФЕКТ се завръща в групата

29 яну 2013, 12:20 ч. 405 / 3 4
пред./следв.
Краят на 2012 г. застигна феновете на ОБРАТЕН ЕФЕКТ с новината, че китаристът им Драго Мънзов вече не е с групата след повече от 6 години заедно. Новият/стар член на групата е Ники Николов - Малкия - оригиналният китарист на ОБРАТЕН ЕФЕКТ, на когото е посветена песента "Моля ви, мадам!". С него групата ще продължи започналата преди няколко месеца работа по нови парчета. Предстои заснемане и на нов клип към едно от тях, но музикантите все още пазят заглавието му в тайна. Феновете на ОБРАТЕН ЕФЕКТ ще могат да ги видят в новия им състав в столичния клуб "Маската" в Студентски град тази събота, на "култовата" дата 2 февруари.
Ники Николов - Малкия


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.01.2013 20:58:38 отговори + 0 0
Тебе са ти се объркАли представите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оливър Кромуел и Сан 29.01.2013 20:04:56 отговори + 0 0
Тва е ебасиму и зверския кич. Не съм сигурен че е по-голяма халтура от Епизод, но в общи линии се цели към същия таргет бананоядци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2013 19:19:19 отговори + 0 0
да, а пък AC/DC и Обратен ефект - контраст на вселени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2013 18:04:46 отговори + 0 0
Angus в бг вариант хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".