Обявиха първите изпълнители за фестивала "Exit Adventure 2016"

28 дек 2015, 11:18 ч. 818 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Wiz Khalifa, Bastille, Stormzy и Lost Frequencies са първите изпълнители на Exit Adventure!

Една от най-големите хип-хоп звезди Wiz Khalifa ще бъде на сцената на Exit Festival на 10 юли 2016 г.

Khalifa има 10 номинации за Грами, включитено и в категорията „Песен на годината“, а парчето му “See You Again” покори всички музикални класаци и се превърна в едно от най-гледаните видеа за всички времена със своите 3 милиарда гледания в YouTube. Рапърът от Питсбърг е един от най-популярните изпълнтели в света и е работил съвместно с имена като Bruno Mars, The Weeknd, Snoop Dogg, Miley Cirus, Maroon 5, Lily Allen, will.i.am, 50 Cent и още много други.

Инди рок звездите от Bastille са другото голямо име на предстоящия Exit, като на тях е поверено откриването на фестивала на 7 юли 2016 г. Лондонският квартет завладя света със своите хитове "Pompeii", "Things We Lost in Fire" и "Oblivion", а дебютният им албум "Bad Blood" се изкачи на върха на UK Albums Chart, след което получиха и BRIT награда за British Breakthrough Act. Световната музикална сцена с нетърпение очаква новият им албум, който предстои да се появи на бял свят през следващата година. Единствените късметлии да го чуят бяха феновете на Фестивала в Гластънбъри, където групата направи тайно шоу тази година.

Sea Dance Festival също ще бъде открит подобаващо от белгийския хитмейкър Lost Frequencies, който ще взриви публиката на плаж Яз на 14 юли, когато летните хитове "Are You with Me" и "Reality"ще озвучат цялото адриатическо крайбрежие. Двата сингъла бяха едни от най-слушаните парчета тази година и си правеха компания по върхевете на класациите заедно с парчетата на Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Kygo и Feder!

Едно от най-обсъжданите MC-та тази година и носител на награда MOBO – Stormzy, ще се възкачи на 10 юли не къде да е, а на Голямата сцена на Exit. Първият му по рода си фрийстайл сингъл влезе в топ 10 на чартовете от Острова, а Stormzy доказа колко неудържим може да бъде, след като парчето му “Shut Up” оглави UK Singles Chart в седмицата на Коледа, където обикновено мястото е „запазано“ за някоя от звездите на X Factor.

Exit Magic Adventure 2016 – Нови попълнения:
Един от водещите дъбстеп диджеи и продуценти Zomboy ще продължи своето пътуване през Exit Adventure и след разбиващото му пускане това лято на Exit, се насочва на юг към Sea Dance за не по-малко грандиозно закриване и на този фестивал! Албумът "Resurrected" спечели сърцата на милиони фенове, а 25-годишният виртуоз в миксирането работи съвместно с едни от най-гоемите имена като DJ Fresh и Flux Pavilion и разбира се със своя ментор Skrillex!

Fusion, втората най-голяма лайв сцена на Exit, ще приеме предците на дъб жанра Dub Pistols на 9 юли! Миналата година групата се завърна грандиозно на сцената с "Return of the Pistoleros". Сцената ще бъде оцветена и от звуците на известната датска индир рок група Kensington, която ще представи последния си албум “Rivals“ на 8 юли 2016 г. Exit Festival и Sea Dance ще поднесат поредното голямо X-Bass Adventure, този път в партньорство с UKF. Магическата Птроварадинска крепост ще бъде домакин на 20-тата годишнина на Playaz, които ще открият диджей нощта на Exit заедно с DJ Hype, Ms. Dynamite и Sub Zero. Exit ще приеме също така и едни от най-търсените DJ сетове на Wilkinson, Modestep и триото Ivy Lab (Sabre, Stray и Halogenix). Посетителите на магическия плаж Яз пък ще могат да се насладят на премиертата на Andy C на Sea Dance, както и на още много други ипзълненители, които ще бъдат обявени много скоро.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ttt 28.12.2015 13:39:36 отговори + 8 3
Това метъл новина ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dark avenger 28.12.2015 14:20:23 + 3 6
Що да не е?

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

FEAR FACTORY, NAPALM DEATH и др. на екстремната сцена на фестивала "EXIT"
MOTORHEAD и EAGLES OF DEATH METAL – на "EXIT" 2015
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 29.12.2015 17:01:10 + 1 0
По-метъл все пак щеше да е да пропуснат това съобщение и да публикуват, когато обявят някоя панда, която поне малко да касае сайта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".