ODD CREW ще отпразнуват 25 години на сцена с двоен концерт

3 юли 2023, 12:11 ч. 1329 / 3 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

На първи август 2023 г. се навършват точно 25 години от деня, в който Васко Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян 'Бонзи' Георгиев започват своя общ музикален път. Тогава, все още деца, се събират на първа репетиция. Месец по-късно, след претърпяно ПТП, кръщават бандата 'Каскадьори'. С това име издават три албума и през годините свирят като гост музиканти на Васко Кръпката, Камен Кацата, StringS, Kellie Rucker и др.
На първи август 2008 г., на десетата си годишнина, обявяват новото си име - Odd Crew. Оттогава групата вече издаде шест студийни албума, две DVD-та и пълнометражен филм, който придружаваше и последния им албум 'Dark Matters - Part I'.

Бандата ще отпразнува 25-годишнината си с концерт на първи август в столичната открита сцена 'Маймунарника', на който ще представят музика от различните си периоди. Концертът ще е в две части - 'акустична' и 'електрическа', с кратка техническа пауза между тях.

Билетите са вече налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната, като Early Birds ще бъдат в продажба до 13.7.


Предстоящият, седми албум на бандата 'Dark Matters - Part II', се очаква да излезе наесен.

 

odd crew live pantera support

още за:

Odd Crew


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Клоунка 19.07.2023 11:43:27 отговори + 0 0
Не харесвам много музиката им, но много се радвам на успехите и нивото им! Бачкат здраво и заслужават това, което са постигнали! Ще ида да ги гледам от респект и за съпорт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 9.07.2023 13:18:31 отговори + 1 0
Много добра група. Удоволствие е да ги гледаш на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 4.07.2023 10:06:48 отговори + 6 0
Odd Crew са явление в БГ рок музиката !!! Респект и успех !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".