Официална информация за минитурнето на Jeff Scott Soto у нас

24 авг 2007, 14:18 ч. 298 / 9 6
пред./следв.
След като наскоро ви съобщихме за посещение на Jeff Scott Soto в Каварна на 1 септември и евентуални негови концерти на 30 и 31 август в Бургас (прочети), сега публикуваме официалния прес-рилийз за предстоящото минитурне на легендарния вокалист в България:

   Легендарния Jeff Scott Soto с песните на QUEEN и VAN HALEN В Бургас

   Нюйоркския рокаджия Jeff Scott Soto гостува за пръв път в България за кратко турне по нашето Черноморие в края на лятото.
   С внушителна биография и дискография, Soto прави рок история като вокалист на Yngwie Malmsteen и групи като Axel Rudi Pell, TALISMAN, THE BOOGIE KNIGHTS, JOURNEY, DOKKEN. Пред Soto стоят много нови проекти – след благотворително турне с клавира на QUEEN – Spike Ednay в края на 2006, Soto планува да събере отново групата TALISMAN за голямо Европейско турне. По непотвърдена информация, Jeff е поканен и за вокалист на QUEEN.
   В България Jeff Scott Soto ще представи песни на QUEEN, VAN HALEN и TALISMAN с бургаската банда ГРАС. Краткото турне на великия рок глас включва няколко високопрофилни изяви. Soto и ГРАС ще са специални гости на българските рок легенди АХАТ за концерта им в реновирания летен театър в Бургас на 29 август. На 1 септември морската столица на рока Каварна ще посрещне Soto на централния площад, след което той ще се завърне в Бургас за ексклузивен концерт в бургаски клуб на 2 септември.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ronnie 24.08.2007 20:54:46 отговори + 0 0
"Подивяли ревачи"? Ахахахфхафхгахагхахга, да те е*а в "познавача", ахахахахаха

ПП @PAINLORD-TRIAVNA, не видях някой да е казал нещо против JSS.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PAINLORD-TRIAVNA 24.08.2007 20:24:54 отговори + 0 0
кАК НЕ ВИЕ СРАМ БЕ ******** JSS Е ЕДИН ОТ ХОРАТА ДАЛИ МНОГО НА МЕТАЛА И РОКА,СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ВИЕ ЛАКОМИ ********** ********. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2007 17:41:07 отговори + 0 0
suoer kritik като си те кефат рокчетата си ги слушай и остави другите да си слушат метъла.Се едно някой фен на Роби Уилямс да ме критикува как ги слушам тия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2007 17:13:39 отговори + 0 0
Само "Бургаският клуб" да не е Партито че много излагация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2007 17:09:16 отговори + 0 0
ЯКОООО JSS и Ахат. ТАМ СЪМ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


suoer kritik 24.08.2007 17:03:37 отговори + 0 0
Айде ,радвайте се..защо няма хора да се радват на голямата новина...?Ако се касаеше за някви подивяли ревачи щяхте да си счупите гнусните ръце да пишите колко били "велики " същите ..Защото много са малко познавачите и феновете на истинския стойностен rock. Ха сега да ви видя бляк,диет,траш и т.н.видове метълисти.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".