Целият нов албум на ATREYU може да бъде слушан онлайн

24 авг 2007, 13:58 ч. 270 / 6 8
пред./следв.
ATREYU пуснаха целия си нов албум "Lead Sails Paper Anchor", който ще излезе на 28 август, за свободно слушане онлайн на своята MySpace-страница. В момента групата е на турнето "Family Values" с KORN, HELLYEAH, EVANESCENCE и др. Ето и обложката на предстоящата творба:

още за:

Atreyu


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rodd1ck 27.08.2007 14:56:16 отговори + 0 0
Новият Atreyu има интересни идеи, не е лош, но предишните неща ми допадат повече.
И как са прозвучали като Avenged Sevenfold?! Ако бяха послушали малко повече City Of Evil щеше да им дойде добре. Между другото последните имат нова песен в майспейс и звучи обещаващо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.08.2007 12:02:14 отговори + 0 0
Не само неграмотен, но и ***, ***, та вдлъбнат чак :> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 26.08.2007 11:23:06 отговори + 0 0
О! Анонимен аз не знам кой е студент по зъботехника и е приет,защото е учил редовно,а не е бил зидаро куфражист и да слуша чалга по строежите като тебе и след това да гледа детски инфантилни филмчета в почивката и да си гледа куклите.Мама явно те е спукала от диктовки в почивките ти от строежа и мангалите там в него,дето са наравно с плъховете.По време на диктовката наложена от майка ти да пишеш по 100 000 пъти КАРИБСКИ ПИРАТИ!Иначе няма да получиш близалка и няма да си играеш с хартиеното корабче,което татко ти е направил все пак си е КАРИПСКИ ПИРАТИ и точка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.08.2007 18:34:56 отговори + 0 0
КариПски?!?
О - менторе на неграмотността!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 25.08.2007 18:17:54 отговори + 0 0
Абе ATREYU кога започнаха да се интересуват от пиратска тематика? В The curse пееха за вампирите и дори на обложката беше една от най-известните вампирки на всички времена Batory естествено представена по модерен начин от гледната точка на N.W.O.A.H.M музиканти.Сигурен съм,че ако Джони Деп там тоя откачения се навие да участва в още една част на "Карипски пирати" сигурно едно от парчетата в новия албум на ATREYU ЩЕ БЪДЕ КАТО САУНДТРАК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.08.2007 19:09:05 отговори + 0 0
Да, и на мен ми направи впечатление, че доста нелепо са се насочили към звука на A7X, голям недостатък е и липсата на по-агресивни вокали, както и наличието на някакви закачливи мелодийки като във Falling Down.. Въпреки че е с класи над A Death Grip On Yesterday, не може да се мери с The Curse. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jason_Pain 24.08.2007 19:03:44 отговори + 0 0
Аз съм на коренно различно мнение. Албумът за мен е изключително слаб. Ако някой чуе The Curse (лично за мен най-добрият им албум) и след това този, ще разбере за каква разлика в китарно майсторство и вокали става дума. Брендън пее повече от вокалиста Алекс, но ако това беше най-голямава беда албумът щете да е цвете. Лошото е в това, че самите те явно не знаят каква музика точно искат да правят. Този албум звучи като запис Avenged Sevenfold, което е смешно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МИЛОРД-Атанас 24.08.2007 15:00:18 отговори + 0 0
Наистина има нещо вярно в това,че колкото по-примитивна е обложката на дадена група толкова по-добър е албума.Браво! Новият албум на американските тийнове е наистина жесток! Трябваше да бъде едноименен,защото този албум представя ATREYU в най-добрите им качества,въобще човек може да си даде сметка за групата
много след като чуе този албум,защото той е определено доста представителен,добре музициран,добре разпределен във вокално оттношение,въобще най-доброто,което някога са правили тези момчета.Но разбира се за разлика от последните им два албума"The curse и A deth cribe on yestaday" в този нов албум има доста промени,ако не в музикално то поне във вокално отношение.Вече и Alex се заема да изпълнява чисти вокали и това представлява сериозна пречка не заради това,че пее фалшиво а заради това,че много трудно се различават двата гласа от този на ALEX и Brendon.Но кво ти пука нали албумчето си го бива и то много!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".