Официално е - ENTER SHIKARI с концерт в София на 6 октомври

18 юни 2015, 11:34 ч. 907 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: Британската сензация ENTER SHIKARI, които на 6 Октомври тази година отново ще „взривят” клуб Mixtape5 в София. Шоуто е част от турнето по представянето на последната творба на щураците от острова, наречена The Mindsweep
 
За групата:
Създадени в самото начало под името Hybryd и превърнали се в една от най-обичаните британски банди на днешното време, ENTER SHIKARI дебютират през 2003 г. като само в рамките на година създават трите демо албума – „Nodding Acquaintance”, „Anything Can Happen In The Next Half Hour” и „Sorry You're Not A Winner”. През 2006 година бандата създава собствен лейбъл - Ambush Reality, като същата година лимитираното парче Mothership много бързо става “Сингъл на седмицата” в iTunes. Дебютният албум на групата „Take to the Skies” се появява на 19 март 2007 година, като едва седмица по-късно вече е под номер 4 в UK Top 40. Анонсираният втори албум „Common Dreads” се появява през март 2009, а през 2012 година издават „A Flash Flood of Colour”.
В началото на тази година бандата се завърна с нов и отново много добре приет от всички албум „The Mindsweep”
От дебюта си през 2003 година до днес бандата е концертирала по целия свят, в това число Индонезия, Малайзия, Южна Африка, Нова Зеландия, Австралия, Русия и цяла Европа.

За стила:
Ако трябва да бъдат охарактеризирани, определени стилово или жанрово с една дума, то тя е УНИКАЛНИ! Взривоопасната смес от метъл, хардкор, пънк и брейкбийт-техно е запазената им марка, а живите им участия с цялата енергия и нестандартни прийоми, с които постоянно изненадват своите фенове, бързо ги изстрелва на челните места в редица класации.

За творчеството:
Оценките за творчеството и отзивите от концертите на ENTER SHIKARI са винаги толкова хвалебствени, че много често създават представа за поредната неразбрана формация с претенции, засукана музика и сложна социална ангажираност! Ако и Вие мислите така сте в сериозна грешка! Жаргонните суперлативи като –  нечовеци, маняци, няма такива лица, смазаха, разцепиха, разбиха, отнесоха, махнаха ни главите, отвяха ни, изкъртиха ни, тия нямат нищо общо, а и къртят мивки и извозват – пасват точно на тази банда!

За шоуто:
Як звук, дивотия, вихър на сцената, търчане, катерене по колони и усилватели, краудсърфинг, стейдждайвинг, стойки, хвърляне в публиката, прескачане и ходене по решетки, пързаляне с монитори по сцената, разходка „със”, „през” и върху публиката до нейния тил или до баровете, пого и мошпит, традиционният за концертите на групата момент, в който публиката седи на пода, перфектна комуникация с феновете и ангажираност на феновете „към” и „във” шоуто, с умерено и достатъчно количество щури шеги и закачки, гарнирани с метъл, метълкор, пост-хардкор, алтърнатив, дъбстеп, индъстриъл, дръм-ен-бейс, транс и още ...найсет жанра и поджанра поднесени с  лекота в пълна естественост, и сплетени в елегантна връзка между привидно противоречивите жанрове в едно с огромният заряд от енергията в музиката и текстовете.

Стана ли ясно, че:
ENTER SHIKARI е група, която задължително трябва да се гледа на живо, а  неприсъствалите винаги съжаляват?!

За билетирането:
Билети се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim в цялата страна [поръчай онлайн]. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

В момента и до 12:00 часа на 20 юни билетите са на цена от 30 лева. От 12:00 часа на 20 юни до деня на събитието цената ще е 35  лева, а в случай на налични в деня на голямото шоу и на място в клуба цената ще е 45 лева.

За клуба:
Клубът не работи с резервации
олитика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv
Най-доброто място за това изключително шоу!

Предстои оповестяването на участници и още подробности!
BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

 

Enter_SHIKARI_Poster

още за:

Enter ShikariBgtsc


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GapstaR 19.06.2015 10:05:58 отговори + 2 2
Вчера не ги ли обявиха за Spirit of Burgas? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йок 19.06.2015 10:28:37 + 2 1
Обявиха Касабиан Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 18.06.2015 12:34:37 отговори + 5 4
Време е вече за едни Lamb of God !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Луд за връзване 18.06.2015 12:01:15 отговори + 8 6
Там съм! Този път няма пропускане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".