Официално е - тазгодишният "MayDay Fest" ще бъде на 5 май

23 апр 2010, 06:32 ч. 286 / 6 0
пред./следв.
От месеци в разписанието на "MAD Tourbooking" присъстваше дата за България на нюйоркската хардкор група H2O - 5 май. Стилът на групата ясно подсказваше какво евентуално се готви, а в последните дни от "Re-Act" най-сетне обявиха (полу)официално събитието. До толкова, доколкото билети за него се продават в "Eventim" (поръчай онлайн), а по-долу може да видим и плаката. От постера разбираме, че от българска страна на шоуто ще участват INDIGNITY, BROTHERS IN BLOOD и РЕЗЕРВЕН ПЛАН. Мястото е клуб "The Box" в София, началният час - 20:00, пропуските са на цени 25 лв. предварително и 30 лв. на място.
Благодарности на: S-O-D


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".